Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Merhaba benim evimin etrafında ilçemin etrafında böyle boş alanları otopark yaptılar adında mahalle otoparkı yaptılar bir tek anadolu yakasına mı özgü bir durum. Bunu da yeni açmışlar hemen evimin karşısındaki boş araziye yapmışlar. İyi yapmışlar ellerine sağlık ciddi otopark sorunu vardı mahallede 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 30 senedir ertelenen otopark yasasının geçici çözümleri Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: 30 senedir ertelenen otopark yasasının geçici çözümleri Sadece kendi belediyemde 8 tane tamamlanmış 7 tanede yapımı süren mahalle otoparkı varmış. Her köşe başında bir tane görüyordum. Samandıradada görmüştüm 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Mevcut alanda önceden bir yapi var miydi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Amerikada public parking diye böyle yerler var downtown gibi yerlerde katlı bile oluyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts