Özgür ÇETİNKAYA 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Yıllar yıllar önce bir uygulamam vardı hatta şimdi admob bile kapanmış bakımsızlıktan eşleşen hesap vs den. Şimdi yapay zeka bu kadar ilerlemişken bir deneme yapayım diyorum. Uygulamadan bir kaç ekran görüntüsü bırakıyorum. Olmasını istediğiniz özellikler neler olmalı? Odak noktan soru cevap alanıdır. Bildirimler bahsetmeler gibi bir çok özellik var. görüşlerinizi bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce bu uygulamanın amacı nedir? Doğum sürecinin takibi ise buradan size geri besleme olacak pek öneri gelmeyebilir 2 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Furkan Avcı yazdı: bu uygulamanın amacı nedir? Doğum sürecinin takibi ise buradan size geri besleme olacak pek öneri gelmeyebilir uygulamanın amacı gebelik takibi ne kadar süre kaldı gelişim ile bilgiler kullanıcılar arası fikir alış verişi gibi. Öneri gelmeyebilir kısmı kısmen doğru olsada illaki bu işler ile uğraşan birileri vardır forum sitelerinde iş yapanlar falan olur ise öneri verebilir diye Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sorularda ford fiesta çıkma tampon detayı iyiymiş 😅😅 Aylık fotoğraf galerisi olabilir. 1. 2. 3. Ay gibi ultrason fotoğrafları vs eklenebilecek ve bunlarla kolaj yapılabilecek şekilde. Sonrasında sosyal medya içeriği tarzında eğlenceli videolara dönüştürülebilen fotoğraflardan bahsediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Yani zaten dikey pozisyonlu, tek bir niş alanda hitap kitlesi olan bir uygulama ve uzun zamandır markette alternatifleri var. iPhone6 zamanı tanıdıklarım kullanıyordu diye hatırlıyorum. Üzerine çok bir şey eklenebileceğini sanmıyorum ki paylaştığınız görsellerde aşağı yukarı her şey var zaten. Sadece Mini Oyunlar kısmı biraz alakasız olmuş yerine annelere bazı tavsiyeler falan eklenebilir işte şu asit bebeğe şöyle fayda sağlar şu doğal yağlar tercih edilebilir falan genel geçer şeyler ki legal bir sorumluluğu da olmasın bunun için Disclaimer atılabilir. Bu tavsiyeler ve S.S.S hatta Soru Sor kısmı için AI Agent bağlamak geçti aklımdan ama hem kolayca süistimal edilebilir hem de kimse Gemini - GPT varken buraya soru sormaz boşa maddi israf. Soru kısmı fena olmamış, bu uygulamanın kesin Widget'lara sahip olması lazım. Başarılar. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Aynı mantıkta çalışacak başka bir program geliştirin. Sigarayı bıraktım programı misal. Belli zaman içinde vücutta olan düzelmeleri söylesin. Kaç para harcanmadı, sigara içilen dönemde kaç para harcandı içilmeseydi o paraya neler alınırdı falan. Sigarayı bırakanlara destek olacak motive edecek bir program Otomobile entegre edecek olursak, programı kullananın gireceği bilgiler üzerinden, Motor ve yürür aksamın yaşa ve kilometreye göre hangi durumda olacağını tahmini olarak göstersin. Hangi parçalar artık eskimiştir, değişmesi gerekir göstersin. Ortalama yakıt tüketimi, toplam kilometre ve yakıt fiyatına göre yakıt harcamasını hesap etsin vs vs... Yapay zeka desteği ile birçok bilgiyi programa entegre edebilirsiniz. %99 erkeklerin olduğu bir topluluğa hamilelik takip programı sormak biraz garip olmuş 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Aynı mantıkta çalışacak başka bir program geliştirin. Sigarayı bıraktım programı misal. Belli zaman içinde vücutta olan düzelmeleri söylesin. Kaç para harcanmadı, sigara içilen dönemde kaç para harcandı içilmeseydi o paraya neler alınırdı falan. Sigarayı bırakanlara destek olacak motive edecek bir program Otomobile entegre edecek olursak, programı kullananın gireceği bilgiler üzerinden, Motor ve yürür aksamın yaşa ve kilometreye göre hangi durumda olacağını tahmini olarak göstersin. Hangi parçalar artık eskimiştir, değişmesi gerekir göstersin. Ortalama yakıt tüketimi, toplam kilometre ve yakıt fiyatına göre yakıt harcamasını hesap etsin vs vs... Yapay zeka desteği ile birçok bilgiyi programa entegre edebilirsiniz. %99 erkeklerin olduğu bir topluluğa hamilelik takip programı sormak biraz garip olmuş Kullanıcıların erkek olması çok bir şey fark etmiyor. Uygulama geliştiricisi olabilir soru cevap sitesi olanlar olabilir her türlü bilgi ihtiyacı olabilir bakın siz bilr çok güzel öneriler verdiniz bu dedikleriniz neden olmasın her türlü uygulama yapılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Aynı mantıkta çalışacak başka bir program geliştirin. Aslında bebek öncesi, doğum haftaları ve sonrası için gerek uygun ürün önerileri, tavsiye listeleri, anneler için egzersiz ve günlük yeme vs. öneri planları ve takibi, bugün kaç bardak su içtin, ne kadar yürüdün gibi. Ayrıca sonrası için bebek yatağıdır, bezidir yine vs alışveriş için uygun öneriler olabilir. Anne soru sorduğunda cevap alabileceği yapay zeka desteği... 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Aslında bebek öncesi, doğum haftaları ve sonrası için gerek uygun ürün önerileri, tavsiye listeleri, anneler için egzersiz ve günlük yeme vs. öneri planları ve takibi, bugün kaç bardak su içtin, ne kadar yürüdün gibi. Ayrıca sonrası için bebek yatağıdır, bezidir yine vs alışveriş için uygun öneriler olabilir. Anne soru sorduğunda cevap alabileceği yapay zeka desteği... tavsiye listeleri, anneler için egzersiz ve günlük yeme vs. öneri planları ve takibi, bugün kaç bardak su içtin ve Anne soru sorduğunda cevap alabileceği yapay zeka desteği bunlar var sadece yapay zeka desteği yok. Bazı arkadaşlar bu uygulamanın zaten var olduğunu söylüyor. Bu uygulamayı 2017 yılında ilklerden birisi olarak yaptım bu kadar gelişmiş değildi. kod bilgisi çok kısıtlı idi geliştirmek ve içerisine alışveriş modülü bile ekletmek istemiştim o zamanlar 10 bin dolar gibi rakamlar isteniliyordu bende soğudum bıraktım peşini. Şimdi 0 tl maliyet ile yapıyorum. Benim uygulama tasarım olarak çok daha üstün. Grafikler ile destekleniyor. Çoğu uygulamada soru cevap yok olanlarda ise forumu içerisine gömmüşler. Benim yaptığım tamamen özgün ve tasarımı bana ait. Şuan yakında ilk sürüm süreceğim başarabilirsem. İlerde çok daha iyisini ve farklı türlerde uygulamalar yapacağım. Alternatifi olmayan (sadece 1 adet ) uygulama var bu bitince ona geçeceğim ve getiri potansiyeli çok yüksek. Hüseyin Arık yazdı: Sorularda ford fiesta çıkma tampon detayı iyiymiş 😅😅 Aylık fotoğraf galerisi olabilir. 1. 2. 3. Ay gibi ultrason fotoğrafları vs eklenebilecek ve bunlarla kolaj yapılabilecek şekilde. Sonrasında sosyal medya içeriği tarzında eğlenceli videolara dönüştürülebilen fotoğraflardan bahsediyorum. demo f harfine bastıkça oda ardı ardına bastı bizim velet tamponu kırdı internette arıyordum kayıtlı kalmış 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts