GÖKAY GÜLER Dün saat 10:04 Paylaş Dün saat 10:04 (düzenlendi) Herkese iyi forumlar. Astra j hb 2011 model 1.3 dizel aracım var. 1.Vitesten sonra mesela 2.vitese attım gaza bastığımda devir 2.000 - 2.300 arasından geçerken bir titreme ses meydana geliyor sonrasında problem olmuyor. yada 2 den 3'e atınca gene aynı devire gelince yüke binince muhtemelen o devir aralığında ses yapıyor titreme oluyor motordan hırıltılı bir ses geliyor gibi birşey oluyor. Araç boşta iken olduğu yerde o devire gelince her hangi bir ses olmuyor. bu devir öncesi veya sonrasında normal ses yok. Sadece her viteste iken o deviri geçerken o arada problem oluyor. Dün saat 10:09 tarihinde GÖKAY GÜLER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 10:22 Paylaş Dün saat 10:22 (düzenlendi) . Dün saat 10:23 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Benzeri benim 1.3 dizelde 2500 3000 arasında oluyor. Goğüsün sağ tarafından geliyor ses. Sebebini merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts