Emrah SARIÇAM 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Zaman ayırıp okuyum yardımcı olursanız çok sevinirim. Tekleme ve Geç çalışma sorunu 2010 1.4 Benzin+LPG Fiestam vardır. Aracın su radyatörü patladı ve bu şekilde bindim, hararet yaptığı ve hararet ışığı yandı anda stop ettim kabutu kaldırdım su bitmiş ve sanayiye çekici ile götürdüm. CONTASI YANMAMIŞ, sırasıyla aracın ağır bakımları da yapıldı, Triger Seti + Devir Daim Pompası V Kayışı Su radyatörü Klima Radyayörü Buji + Buji Kablosu + Ateşleme bobini değişti. Aracı teslim aldıktan ertesi günü ilk marşa bastığımda gıv gıv gıv ediyor çalışmıyor, uzun uğraşlar sonucunda çalıştırıyorum, stop ettikten 1 dk sonra deniyorum hemen alıyor marşı. Bazen almamazlıkta yapıyor akabinde. Ayrıca araç benzinde ve gaz da 2.devri geçince pedala yüklenince tekleme yapıyor, arıza ışığı yanıp yanıp sönüyor. Benim ne yapmam lazım bu sorun neden olur ? Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce LPG tesisatı kontrol edilmeli memelerden içeri gaz doluyor olabilir motor bu yüzden boğulup ilk seferde zor çalışıyordur. Yorum bağlantısı
Emrah SARIÇAM 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce ama her ne olduysa bu parçalar değiştikten sonra meydana çıktı sorun. öncesinde hiçbir sorunu yoktu arabanın. Ferhat Yavuz yazdı: LPG tesisatı kontrol edilmeli memelerden içeri gaz doluyor olabilir motor bu yüzden boğulup ilk seferde zor çalışıyordur. ama ilk çalışmada benzinle çalışıyor bu araç sıralı sistem. Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Günaydın, triger seti değişmiş, insanın aklına ilk o geliyor. Acaba sente kaçmış olabilir mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts