Arif Şayakdokuyan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Herkese iyi günler, kazasız belasız sürüşler dilerim. 2 ay önce 167 binde 2010 focus otomatik vites titanyum aldım. Şuana kadar aracın şanzımanı yağı değişmediğine emin olduğum için şanzıman yağını ve filtresini değiştirmek istiyorum. Sizlere sormak istediğim hangi yağı almalıyım ? Özel serviste mi yetkili serviste mi değişimi yaptırmalıyım ? Malzemeleri ben alıp götürsem değişim yapar mı özellikle yetkili servis. Şanzıman yağı değişimi için işçilik fiyatları hakkında bilginiz var mı ? Herkese şimdiden teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bu zamana kadar hiç değişmeyen bir otomatik şanzımanın yağını değiştirmek riskli baya. Yağ için aracın kitapçığına bakın, hangi sertifikada yağ vermişse onu alın. Biraz pahalı olur ama yetkili servisten destek almak iyi olabilir, en azından bir problem çıkarsa servis daha ilgili olur. Ben olsam komple karterini açtırırı temizlik yaptırırdım eğer filtre dışarıdaysa. Filtre karter içindeyse zaten sökülecek. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 5 saat önce Paylaş 5 saat önce şanzımanın iç yapısını bilmiyorum ama içindeki eski yağ tamamen tahliye edilebiliyorsa yenilemek iyi olur. yarısı eski yarısı yeni yağ gibi bir durum olursa o problem işte 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Aracın kitapçığında hangi özelliklerde yağ istediğini ve kaç litre olduğunu tespit ederdim. Sonra sanayide vakum makinesi ile değiştiren yerlerden kendi yağım ile değiştirirdim. Yağ değişim sırasında gerçekten kitapçıkta dediği miktarda eski yağ çıkıp çıkmadığını kontrol ederdim. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tork konventorun icini makina ile ceken yerde yaptirin. 2lt zaten icerde kalir yeni eski kokteyl olur anlami olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Arif Şayakdokuyan yazdı: Herkese iyi günler, kazasız belasız sürüşler dilerim. 2 ay önce 167 binde 2010 focus otomatik vites titanyum aldım. Şuana kadar aracın şanzımanı yağı değişmediğine emin olduğum için şanzıman yağını ve filtresini değiştirmek istiyorum. Sizlere sormak istediğim hangi yağı almalıyım ? Özel serviste mi yetkili serviste mi değişimi yaptırmalıyım ? Malzemeleri ben alıp götürsem değişim yapar mı özellikle yetkili servis. Şanzıman yağı değişimi için işçilik fiyatları hakkında bilginiz var mı ? Herkese şimdiden teşekkür ederim... Tam bu detaylari yaziyor iken, daha once bir uyemiz detaylica yazmis. Ayni sanzimani bende kullanip yagini degistirmistim. Tamamen konvertorde cihazla bosaldiginda 6.7 litre alir. 4 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 2016 mondeo 1,6 tdci manuel vitesin yağını yakın zamanda 130k km de özel serviste değiştirdim. Çok kolay oldu, şanzıman altından boşaltıldı üstten tsşıncsya kadar konuldu renk bayağı koyuydu. Sürüşte bir fark hissetmedim. Otomatiğin biraz daha çetrefilli olduğunu öğrendim. Fiyat bilgisi forumun yeni mondeosu sayfamda olacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts