İçeriğe Yönlendir

Araç Buzdolabı Tavsiyeleri

Ü.Emre Kartal

Recommended Posts

Ü.Emre Kartal

Selamlar herkese,

Bir süredir aklımda olan ama kararsız kalıp beklemeye geçtiğim bir konu kendisi. 

Kompresörlü ve çok hantal olmayan, bagajı/içeriyi öldürmeyen bir model bakıyorum. 

Demmon markasının 18 litre olan modeli öne çıkıyor. Yüksekliği düşük, bagajda zemin üst seviyedeyken bile rahatça kullanabilirim. Ancak tek bölme var. Ya buzluk ya da soğutucu olarak kullanmak mümkün. 

Daha üst kapasitelerde iki bölmeye çıkıyoruz ama hem fiyat %50 den fazla artıyor (18 litre olanı 5500 liraya alabiliyorum, geçen hafta 4500 lere kadar düşmüştü kaçırdım kararsız olunca) hem de yükseklik sebebi ile bagajda kapağını açıp bir şey almak için pandizotu kaldırmak gerekecek her defasında. 

Aramızda kullanan varsa belki model önerisi gelebilir :) Tercihim mümkünse 2 gözlü, yüksekliği 30 en fazla 35 cm civarı bir model olması. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Kurban Bayramından önce patronun talimatıyla biraz araştırdıktan sonra (iş yerinde kullanan arkadaşlarım varmış) Eva Cool 45AX aldım, Tiguan'ın bagajını epey zorladı; ancak performansından çok memnun kaldım. Ancak paketten sadece çakmak adaptörü çıkıyor, evde şebekeye bağlayıp önden bir soğutup hazırlık yapmak için ayrı adaptör almak gerekiyor. Markayı tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Gökhan Tuna yazdı:

Kurban Bayramından önce patronun talimatıyla biraz araştırdıktan sonra (iş yerinde kullanan arkadaşlarım varmış) Eva Cool 45AX aldım, Tiguan'ın bagajını epey zorladı; ancak performansından çok memnun kaldım. Ancak paketten sadece çakmak adaptörü çıkıyor, evde şebekeye bağlayıp önden bir soğutup hazırlık yapmak için ayrı adaptör almak gerekiyor. Markayı tavsiye ederim.

Bir yakınımda 50 litre demmon vardı, 50 cm yüksekliği var baya işgal ediyor bagajı. O da öyledir muhtemelen. 

Marka olarak duymuştum ama istediğim gibi bir şey denk getiremedim. Çift bölme ve küçük olsun diyorum ama yok :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...