Çağrı Alaf Çarşamba 12:51 Paylaş Çarşamba 12:51 Pilavı pirincine göre değerlendirme ehliyetini nereden alıyoruz e-devlet'ten mi? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:37 Paylaş Dün saat 08:37 Haşmet Güngör yazdı: Seni güzel yorumlamış abi 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Dün saat 08:43 Yazar Paylaş Dün saat 08:43 Çağrı Alaf yazdı: Pilavı pirincine göre değerlendirme ehliyetini nereden alıyoruz e-devlet'ten mi? Bir yemek muhabettin de, klasik bir pilav tarifi verdi. Ben de "nah yaparsın . Pilavın hazırlanması, su ölçüsü, kavurma veya kavurmama, katkıları hepsi pirinç cinsine göre göre değişir , acemi aşçı demiştim "taktı kafaya. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:35 Paylaş Dün saat 11:35 Haşmet Güngör yazdı: Bir yemek muhabettin de, klasik bir pilav tarifi verdi. Ben de "nah yaparsın . Pilavın hazırlanması, su ölçüsü, kavurma veya kavurmama, katkıları hepsi pirinç cinsine göre göre değişir , acemi aşçı demiştim "taktı kafaya. Unutmaz artık onu. çok gücüne gitti demekki abi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts