Servet Aydın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Tracer mi o En sevdiğinden hemide Mehmet Ozyurek yazdı: Ben bile sürerim bunu.. çök motora da çök Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Horoz satılık mı Yiyilik Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Mersi efem Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun Size de mersi efem Sinan Akgöl yazdı: Kazasiz belasiz iyi gunlerde insallah.🧿 Hadi size de mersi olsun efem 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce biz moto cahillerini aydınlatsanız? KTM1290 gitmiş, hayırlı olsun yerine gelen nedir biz bilmyorum Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yamaha Tracer. Tırt bu, mındar. Hiç kıskanmadım Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun abi kazasız ve düşmesiz kullanmak nasip olsun. Bence buna bir patlıcan sticker yakışır artık 😂 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun abi güle güle kullanın. Yamaha neyden başlıyordu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Hayırlı olsun abi kazasız ve düşmesiz kullanmak nasip olsun. Bence buna bir patlıcan sticker yakışır artık 😂 Şart 😁 Emre Şimşek yazdı: Yamaha Tracer. Tırt bu, mındar. Hiç kıskanmadım Beter ol Furkan Avcı yazdı: biz moto cahillerini aydınlatsanız? KTM1290 gitmiş, hayırlı olsun yerine gelen nedir biz bilmyorum Tracer 7 denen şirin minnak bi motör aöcası Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun abi güle güle kullanın. Yamaha neyden başlıyordu 10500'den başlıyor Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Abi gülerek kullan Valla ktm sonrası hiçbir motor güldürmeyecek kesin 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Servet Aydın yazdı: Ahoy ahoy öteki tarafa yazmıştım şimdi yenisi gelmiş 🧿👏🎉 Hayırlı olsun Yamaha 9 dan başlar 🫣 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Hay maşallah, hayırlı olsun abi 🧿 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 dakika önce Yazar Paylaş 15 dakika önce Mücahit Erdem yazdı: Hay maşallah, hayırlı olsun abi 🧿 Sağolasın Mücahit Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Horoza talibim Yarım kilo ekler karşılığı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 dakika önce Yazar Paylaş 1 dakika önce Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Horoza talibim Yarım kilo ekler karşılığı Bi kışt la Yorum bağlantısı
Recommended Posts