Servet Aydın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Tracer mi o En sevdiğinden hemide Mehmet Ozyurek yazdı: Ben bile sürerim bunu.. çök motora da çök Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Horoz satılık mı Yiyilik Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Mersi efem Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun Size de mersi efem Sinan Akgöl yazdı: Kazasiz belasiz iyi gunlerde insallah.🧿 Hadi size de mersi olsun efem 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce biz moto cahillerini aydınlatsanız? KTM1290 gitmiş, hayırlı olsun yerine gelen nedir biz bilmyorum Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yamaha Tracer. Tırt bu, mındar. Hiç kıskanmadım Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun abi kazasız ve düşmesiz kullanmak nasip olsun. Bence buna bir patlıcan sticker yakışır artık 😂 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun abi güle güle kullanın. Yamaha neyden başlıyordu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Hayırlı olsun abi kazasız ve düşmesiz kullanmak nasip olsun. Bence buna bir patlıcan sticker yakışır artık 😂 Şart 😁 Emre Şimşek yazdı: Yamaha Tracer. Tırt bu, mındar. Hiç kıskanmadım Beter ol Furkan Avcı yazdı: biz moto cahillerini aydınlatsanız? KTM1290 gitmiş, hayırlı olsun yerine gelen nedir biz bilmyorum Tracer 7 denen şirin minnak bi motör aöcası Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun abi güle güle kullanın. Yamaha neyden başlıyordu 10500'den başlıyor Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Abi gülerek kullan Valla ktm sonrası hiçbir motor güldürmeyecek kesin 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Ahoy ahoy öteki tarafa yazmıştım şimdi yenisi gelmiş 🧿👏🎉 Hayırlı olsun Yamaha 9 dan başlar 🫣 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mücahit Erdem yazdı: Hay maşallah, hayırlı olsun abi 🧿 Sağolasın Mücahit Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Horoza talibim Yarım kilo ekler karşılığı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 56 dakika önce Yazar Paylaş 56 dakika önce Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Horoza talibim Yarım kilo ekler karşılığı Bi kışt la Yorum bağlantısı
İnan Çınar 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Alın yavrum alın der Cenk hoca görse 😂 Güle güle kullan abi. Kazasız belasız sürüşler. 🧿 Ali Darbaz yazdı: Emme bunun motoru güççük değil mi. Hipermil yapacakmış King. O yüzden fındık motor almış 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts