Mehmet Kazancıoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Abi hayırlı olsun demeye ne zaman geleyim Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun tekerin düz bassın, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Emme bunun motoru güççük değil mi. 0-100 4sn. Bence işlevsel İnan Çınar yazdı: Alın yavrum alın der Cenk hoca görse 😂 Güle güle kullan abi. Kazasız belasız sürüşler. 🧿 Hipermil yapacakmış King. O yüzden fındık motor almış Heç işim olmaz mille Fikri Keleş yazdı: Yaa ne genco işler, Ne sandın bebiş Sani Gerşon yazdı: Seni de evlendirsel... Ali Cihangiroğlu yazdı: Yeah, hayırlı olsun yeni atın Mersi Mustafa Serhat yazdı: Hayırlı olsun yidiğim. Bu Yamaha nın çinli gelly e ürtettirdiği dandirik model değil mi? Hiç anlamıyon bu işlerden belli Erdem Dertsiz yazdı: Hayırlı olsun abim Sağol. Haram oluyor mu buna 🔥 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi hayırlı olsun demeye ne zaman geleyim Ruhsatta adın yazdığı gün 🍆 Ahmet Kiriş yazdı: Pis herif Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun tekerin düz bassın, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Teker düz basmaz ki hem bunda yanyan yann 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Oooo deli çılgın bir CP2 blok, yamahacılar çok sever, virajların bol açılı, tekerin bolca yol tutsun abi, hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Oooo deli çılgın bir CP2 blok, yamahacılar çok sever, virajların bol açılı, tekerin bolca yol tutsun abi, hayırlı olsun Sağdan sağdan anca 🐆 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Hayırlı olsuuuun kraaaal Ne satacan bana motör aldım diye😁 Nihat Palolu yazdı: Aga hayırlı olsun İzmir ayvalık için iyi bence 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Ruhsatta adın yazdığı gün 🍆 Diyorsun ki hiç gelme Büyük konuşmayayım ama bana göre değil o işler. Ben tatlı ne zaman yeriz diye söylemiştim Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 6 saat önce Paylaş 6 saat önce hayırlı uğurlu olsun ağabey, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Kazasız belasız kullan. Babam hep bana derdi bende sana diyeyim 😂 Düşersen hic yanımıza gelme 😂😂 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun abi Mehmet Ozyurek yazdı: Ben bile sürerim bunu.. Emmi dikkat et 2ye çekerken üstünden atma yeteneğine sahip alet 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Lpgli mi hybrid Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Hayırlı olsun abicim, güle güle kullan Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Servet Aydın yazdı: Hiç anlamıyon bu işlerden belli Yoo Seninle uğraşmak hoşuma gidiyo. Yorum bağlantısı
Recommended Posts