Mehmet Dagdeviren 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun abi güle güle kullan Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: En sevdiğinden hemide Bi tur versene be abiiii 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Boşuna yazmayın adam Mercedes te almış demin aradım muhattap olmadı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bu modelin Öhöm paketini katalogda bulamadım. Özel seri sanırım. Yorum bağlantısı
Murat Azalma 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun abi. Kazasız belasız güzel sürüşler dilerim Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Abi hayırlı olsun, alıyorsun, satıyorsun ama konuya uzak olunca merak ettim. Alıp sevmediğin için mi satıyorsun, yoksa giderek daha güçlü/büyük modele mi geçiyorsun? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Maşallah, güle güle kullan abi. Bu sana daha uygun görünüyor. Dikkatli kullanmaya devam yine de.. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Şimdi Paylaş Şimdi Bayıldım . Abim hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. Yorum bağlantısı
Recommended Posts