Mehmet Dagdeviren 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun abi güle güle kullan Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Servet Aydın yazdı: En sevdiğinden hemide Bi tur versene be abiiii 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Boşuna yazmayın adam Mercedes te almış demin aradım muhattap olmadı 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bu modelin Öhöm paketini katalogda bulamadım. Özel seri sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun abi. Kazasız belasız güzel sürüşler dilerim Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Abi hayırlı olsun, alıyorsun, satıyorsun ama konuya uzak olunca merak ettim. Alıp sevmediğin için mi satıyorsun, yoksa giderek daha güçlü/büyük modele mi geçiyorsun? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Maşallah, güle güle kullan abi. Bu sana daha uygun görünüyor. Dikkatli kullanmaya devam yine de.. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bayıldım . Abim hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Sağdan sağdan anca 🐆 Ne satacan bana motör aldım diye😁 İzmir ayvalık için iyi bence MacBook Air M1 Seiko 5 Sport Saat Modem Router Ne veriyim abime Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun abi, Allah kaza bela ceza yatma göstermesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bu sana daha uygun görünüyor. Ne demek diğerleri uygun değil miydi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts