Mehmet Dagdeviren Perşembe 07:51 Paylaş Perşembe 07:51 Hayırlı olsun abi güle güle kullan Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü Perşembe 07:54 Paylaş Perşembe 07:54 Hayırlı uğurlu olsun. Nazar değmesin. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir Perşembe 08:39 Paylaş Perşembe 08:39 Servet Aydın yazdı: En sevdiğinden hemide Bi tur versene be abiiii 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Perşembe 09:13 Paylaş Perşembe 09:13 Boşuna yazmayın adam Mercedes te almış demin aradım muhattap olmadı 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 09:14 Paylaş Perşembe 09:14 Bu modelin Öhöm paketini katalogda bulamadım. Özel seri sanırım. 2 Yorum bağlantısı
Murat Azalma Perşembe 09:37 Paylaş Perşembe 09:37 Hayırlı olsun abi. Kazasız belasız güzel sürüşler dilerim Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Perşembe 10:33 Paylaş Perşembe 10:33 Abi hayırlı olsun, alıyorsun, satıyorsun ama konuya uzak olunca merak ettim. Alıp sevmediğin için mi satıyorsun, yoksa giderek daha güçlü/büyük modele mi geçiyorsun? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Perşembe 11:16 Paylaş Perşembe 11:16 Maşallah, güle güle kullan abi. Bu sana daha uygun görünüyor. Dikkatli kullanmaya devam yine de.. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Perşembe 11:26 Paylaş Perşembe 11:26 Bayıldım . Abim hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Perşembe 11:46 Paylaş Perşembe 11:46 Servet Aydın yazdı: Sağdan sağdan anca 🐆 Ne satacan bana motör aldım diye😁 İzmir ayvalık için iyi bence MacBook Air M1 Seiko 5 Sport Saat Modem Router Ne veriyim abime 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Perşembe 11:58 Paylaş Perşembe 11:58 Hayırlı olsun abi, Allah kaza bela ceza yatma göstermesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 12:43 Paylaş Perşembe 12:43 Emre Şimşek yazdı: Bu sana daha uygun görünüyor. Ne demek diğerleri uygun değil miydi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 14:58 Paylaş Perşembe 14:58 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Serhat Işık Dün saat 06:24 Paylaş Dün saat 06:24 abi hayırlı olsun inşallah. hızına yetişilmiyor vallahi. Mercedes nasıldı abi? Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat Dün saat 06:59 Paylaş Dün saat 06:59 Hayırlı olsuna geldim, beğendim çok iyi basıyo ve iyi ötüyo 1 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Abi hayırlı olsun, alıyorsun, satıyorsun ama konuya uzak olunca merak ettim. Alıp sevmediğin için mi satıyorsun, yoksa giderek daha güçlü/büyük modele mi geçiyorsun? Cevap bekliyoruz @Servet Aydın Daha mı güçlü/büyük modele geçtin? Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Horoza ilk ben göz koydum Vermem kimseye Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Diyorsun ki hiç gelme Büyük konuşmayayım ama bana göre değil o işler. Ben tatlı ne zaman yeriz diye söylemiştim Hee ulen tatlı her zaman yeterki gel cicim Bahadır Taşpolat yazdı: hayırlı uğurlu olsun ağabey, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Amin Aytac Sakal yazdı: Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Amin Fatih Keskin yazdı: takas olur mu Olmaz Alpay Sumer yazdı: Kazasız belasız kullan. Babam hep bana derdi bende sana diyeyim 😂 Düşersen hic yanımıza gelme 😂😂 Kaşınma Cihat Küçükay yazdı: Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin Dağa bayıra çıkmam taş uzak kalsın 😁 Ersen Tapan yazdı: Gözlük kabı? Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun abi Emmi dikkat et 2ye çekerken üstünden atma yeteneğine sahip alet Hakket öyleymiş İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Lpgli mi Pilli Fatih Keskin yazdı: hybrid Bilemedin çık! Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun,kazasız belasız. Amin Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun abicim, güle güle kullan Mersi Mustafa Serhat yazdı: Yoo Seninle uğraşmak hoşuma gidiyo. Kaşınma sende Ahmet Kiriş yazdı: Pislik yapma Murat Sahın yazdı: Abi hayırlı olsun Sağol Murat Onur Demir yazdı: Hiç anlamam motor işlerinden. Ne aldıysan güzel almışsındır abi sen Güle güle kullan. Valla ktm sonrası hiçbir taşıt tatmin etmeyecek emme idare edecez Mehmet Dagdeviren yazdı: Hayırlı olsun abi güle güle kullan Allah kaza bela göstermesin. Amin Kürşat Gönüllü yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Nazar değmesin. Sağol Kürşat Mertol Kip yazdı: Kazasız belasız Pil alsana bana fıransadan Hayrettin Bahadir yazdı: Bi tur versene be abiiii Biton diyodun nolldu Fatih Keskin yazdı: Boşuna yazmayın adam Mercedes te almış demin aradım muhattap olmadı Heç🍆 Ali Darbaz yazdı: Bu modelin Öhöm paketini katalogda bulamadım. Özel seri sanırım. Bana özel tosbağa spek Murat Azalma yazdı: Hayırlı olsun abi. Kazasız belasız güzel sürüşler dilerim Sağol Murat Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun beybi. Satlık pejo Mahmut Yıldız yazdı: Abi hayırlı olsun, alıyorsun, satıyorsun ama konuya uzak olunca merak ettim. Alıp sevmediğin için mi satıyorsun, yoksa giderek daha güçlü/büyük modele mi geçiyorsun? Daha ufak bu. Ktm 1300cc 160bg. 0-200 6sn. 250kg. Bu 700cc 75bg. 0-200 bi kaç dk. Ktm sarsıntılı konforsuz ve ağır. Bu ise hafif daha hüküm edilebilir düzeyde Emre Şimşek yazdı: Maşallah, güle güle kullan abi. Bu sana daha uygun görünüyor. Dikkatli kullanmaya devam yine de.. Kesinlikle haklısın. Kapalı alan eğitimi tekrar başlayacak Tamer Topaç yazdı: Bayıldım . Abim hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. Sağol can Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: MacBook Air M1 Seiko 5 Sport Saat Modem Router Ne veriyim abime Bi kışt la! Seiko mu 🤩 Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun abi, Allah kaza bela ceza yatma göstermesin. Amiiinnn Mehmet Yeter yazdı: Ne demek diğerleri uygun değil miydi Kurcalama Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah Amin Serhat Işık yazdı: abi hayırlı olsun inşallah. hızına yetişilmiyor vallahi. Mercedes nasıldı abi? ceza gerektiren kelime araba ise bindiklerim neydi bu güne kadar! Mustafa Serhat yazdı: Hayırlı olsuna geldim, beğendim çok iyi basıyo ve iyi ötüyo Sen ne pis biri çıktın Ahmet Kiriş yazdı: Cevap bekliyoruz @Servet Aydın Daha mı güçlü/büyük modele geçtin? Kapa konuyu! Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Horoza ilk ben göz koydum Vermem kimseye Gitti bile Cem Dilmen yazdı: Hey maşallah bu ne ola ki Doktor civanım şöyle izah edeyim; eski motör jony abimiz, bu hulusi amca. Ktm1290'ın yarı gücünde tracer7. 2017 model düz motor işte 1 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: düz motor işte düzmüş. Otoparktan çıkarken yan yatıyor mu abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 35 dakika önce Yazar Paylaş 35 dakika önce Metin Uzunoğlu yazdı: Tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Teşekkürler hocam Oğuzhan Çakır yazdı: düzmüş. Otoparktan çıkarken yan yatıyor mu abi Sen bi evlen düzü yatığı görecen bebe Yorum bağlantısı
Recommended Posts