Yurdaer Elay 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun Bunun kısa farlar tek mi yanıyo çift mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun Bunun kısa farlar tek mi yanıyo çift mi? Tek yanıyor Yurdaer. Bi-led olur mu bakıcam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Hee ulen tatlı her zaman yeterki gel cicim Müsait olunca haber ver sonra habersiz gelmeyeyim Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Zaman su gibi akıp gidiyor, bir zamanlar garajdan neler gelmiş geçmiş. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sağdaki çok çirkin.. Farlarını oldum olası sevememiştim zaten. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sağdaki çok çirkin.. Farlarını oldum olası sevememiştim zaten. Sağdaki 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Tek yanıyor Yurdaer. Bi-led olur mu bakıcam Bu senin motosikletin ön görünüşünü yenisinden daha çok beğeniyorum.. yenisinde farlar çift yanıyor ama uzaylı tipi var. Sonradan göz takılmış alien gibi Benim pis bi simetri hastalığım var.. tek yanan farlara gıcığım.. Triumph da çok hoşuma gidiyo mesela ama aynı tek far olayı onda da var. Doktora gitmem lazım belki de... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 dakika önce Yazar Paylaş 4 dakika önce Ahmet Kiriş yazdı: Zaman su gibi akıp gidiyor, bir zamanlar garajdan neler gelmiş geçmiş. Ktm adamdır Mehmet Ozyurek yazdı: Sağdaki çok çirkin.. Farlarını oldum olası sevememiştim zaten. Bir km arkanda iyip iki sn sonra ışınlanan taşıtın neyini görücen 🍆 Yunus Gökhan Ay yazdı: Güle güle kullan abi hayirli olsun Sağol Yunus Yurdaer Elay yazdı: Bu senin motosikletin ön görünüşünü yenisinden daha çok beğeniyorum.. yenisinde farlar çift yanıyor ama uzaylı tipi var. Sonradan göz takılmış alien gibi Benim pis bi simetri hastalığım var.. tek yanan farlara gıcığım.. Triumph da çok hoşuma gidiyo mesela ama aynı tek far olayı onda da var. Doktora gitmem lazım belki de... trumph çift yanıyor. Simetri bende de dert. Yorum bağlantısı
Recommended Posts