Sani Gerşon Dün saat 17:05 Paylaş Dün saat 17:05 Oğuzhan Çakır yazdı: Gebze'de değilim ki O da değil Türkiye sınırlarındaysan 2 kere düşün. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 17:15 Paylaş Dün saat 17:15 Sani Gerşon yazdı: O da değil Türkiye sınırlarındaysan 2 kere düşün. Dükkan boş mu yani? 😂 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 17:58 Paylaş Dün saat 17:58 Sani Gerşon yazdı: O da değil Türkiye sınırlarındaysan 2 kere düşün. Neden daha önce söylemiyorsun abi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 19:07 Paylaş Dün saat 19:07 Mehmet Göktürk yazdı: yolluk güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 19:14 Yazar Paylaş Dün saat 19:14 Sani Gerşon yazdı: O da değil Türkiye sınırlarındaysan 2 kere düşün. Bi çırpıda 900 km öteye gittiğimi unutmuş bebe Ü.Emre Kartal yazdı: Dükkan boş mu yani? 😂 Sıkıysa gel 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Halı opsiyon galiba 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Adnan Çakır yazdı: Biraz uzaktayız ama sabah yürek yemiş galiba ,hoş uzak dediğimde 3-4 saat Aslında burada temsilcisi de var ama gençlik başka Benim seçtiklerim de var Ali için de buldum 🛵 Hangi Ali bana mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts