Sani Gerşon 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Oğuzhan Çakır yazdı: Gebze'de değilim ki O da değil Türkiye sınırlarındaysan 2 kere düşün. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Sani Gerşon yazdı: O da değil Türkiye sınırlarındaysan 2 kere düşün. Dükkan boş mu yani? 😂 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Sani Gerşon yazdı: O da değil Türkiye sınırlarındaysan 2 kere düşün. Neden daha önce söylemiyorsun abi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: yolluk güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ağustos Yazar Paylaş 11 Ağustos Sani Gerşon yazdı: O da değil Türkiye sınırlarındaysan 2 kere düşün. Bi çırpıda 900 km öteye gittiğimi unutmuş bebe Ü.Emre Kartal yazdı: Dükkan boş mu yani? 😂 Sıkıysa gel 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: Halı opsiyon galiba 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Adnan Çakır yazdı: Biraz uzaktayız ama sabah yürek yemiş galiba ,hoş uzak dediğimde 3-4 saat Aslında burada temsilcisi de var ama gençlik başka Benim seçtiklerim de var Ali için de buldum 🛵 Hangi Ali bana mı Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Hangi Ali bana mı Cihangiroğlu Ali Sana aşağıdaki Ya da bu 4 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ağustos Yazar Paylaş 13 Ağustos Mahmut Yıldız yazdı: Servet Abi yine birinin peşinde Ghost Rider'in yandan yemişi oldu mallar 😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos (düzenlendi) Adnan Çakır yazdı: Cihangiroğlu Ali Sana aşağıdaki Ya da bu Cunda, Ankara, İstanbul tüm koç müzelerini gezdim. Benim favorim 1989 kawasaki z1300 13 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos Ağaya beleş olunca , biz de Oğuzhan sayesinde geziyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos Piskilet gibi demiştim değil mi ? Alırsın da demiştim. HAYIRLI OLSUN. Tandırcının... pardon adres verirsen bir hayırlayalım 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Muhittin Kaplan yazdı: Piskilet gibi demiştim değil mi ? Alırsın da demiştim. HAYIRLI OLSUN. Tandırcının... pardon adres verirsen bir hayırlayalım Dün kapıda pejoya doğru bi devrilme niyetine girdi tuttum 😁 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 53 dakika önce Yazar Paylaş 53 dakika önce Tracer'e ısınamadım. Ktm sonrası çok boş geldi bana. Satıcam 300'e. Bilginiz olsun bebişler Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Servet Aydın yazdı: Tracer'e ısınamadım. Ktm sonrası çok boş geldi bana. Satıcam 300'e. Bilginiz olsun bebişler KLE tam sana göre. Yorum bağlantısı
Recommended Posts