İçeriğe Yönlendir

Öhöm

Servet Aydın

Recommended Posts

Servet Aydın
Mücahit Erdem yazdı:

IBAN at abi. heroyu sattım, tam olarak 300'e motör ihtiyacım vardı

Çık gel al git. İban kolay

Yunus Gökhan Ay yazdı:

Abi selam neden satıyorusun , gücü mü yoksa donanım eksikliğinden mi 

Donanım eksik Yunus. Düz motör işte

Selçuk Keleş yazdı:

nası gelmez ya tam işte asfaltta gidip yalandan toprağa da giriyom motoru :) 

Heç işim olmaz toprakla

Selçuk Keleş yazdı:

Seleye bak! Tabure lazım bana

Emin Önal yazdı:

Bu adam toprağa girmez. girmemeli, girmesin :)

Bana CanAm tarzı motorlar yolluyor. Cafe önüne çekmelik, latte manzaralı motor arıyor :D

Aynen, ne öyle çamurda debelenmeler filan öğğk

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Emin Önal yazdı:

Bu adam toprağa girmez. girmemeli, girmesin :)

Bana CanAm tarzı motorlar yolluyor. Cafe önüne çekmelik, latte manzaralı motor arıyor :D

Tamam kle işte. Olmaz dersen iş GSe kadar gider :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Servet Aydın yazdı:

Çık gel al git. İban kolay

Donanım eksik Yunus. Düz motör işte

Heç işim olmaz toprakla

Seleye bak! Tabure lazım bana

Aynen, ne öyle çamurda debelenmeler filan öğğk

KTM de bundan sadece 2-3 cm düşüktü

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Servet Aydın yazdı:

Ktm 81 cm

olsun onu kullanan bunu şeyiyle sürer :fiuw:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
İlkay Başaran yazdı:

:crazy:

.

O değil lan!

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
İlkay Başaran yazdı:

Neden bu kadar ucuz?

Guzzi çok iyi fiyatlara sattı abi bunları, çok güzel kampanyalarla alındı. ha birde önyargı çok servis yedek parça vs ama biz çok şükür bir sorun yaşamadık. Birde DoğanTrend grubu çok iyi bir pazarlama yapamıyor galiba.

Birkaç wp grubumuz var orda da 100 kullanıcı var ise 1-2 kişi 1-2 parçada gümrük vs sorunları nedeniyle bekliyor ki bu sorunlar özellikle Ducati de ve KTM de de yaşanıyor. Gruptaki arkadaşların en az 3 motoru var genelde KTM-BMW-Ducati tarafında da en az 1'er tane. 

Mandello S kullanıcıları motorlarından acayip memnun. Mandello satan gidip S'ini alıyor. S i satan GS alıp 2-3 ay sonra geri dönüyor :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Oğuzhan Çakır yazdı:

Guzzi çok iyi fiyatlara sattı abi bunları, çok güzel kampanyalarla alındı. ha birde önyargı çok servis yedek parça vs ama biz çok şükür bir sorun yaşamadık. Birde DoğanTrend grubu çok iyi bir pazarlama yapamıyor galiba.

Birkaç wp grubumuz var orda da 100 kullanıcı var ise 1-2 kişi 1-2 parçada gümrük vs sorunları nedeniyle bekliyor ki bu sorunlar özellikle Ducati de ve KTM de de yaşanıyor. Gruptaki arkadaşların en az 3 motoru var genelde KTM-BMW-Ducati tarafında da en az 1'er tane. 

Mandello S kullanıcıları motorlarından acayip memnun. Mandello satan gidip S'ini alıyor. S i satan GS alıp 2-3 ay sonra geri dönüyor :unsure2:

V85 tt çok tarz alet. Çok hoşuma gidiyor.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Japon al kardeş, yada BMW, gerisini boşver, marka sağlam olacak parça servis olacak, bunlar yoksa başın ağrır,  motor guzzi falan boşver, zaten satmasıda dert para etmiyor, ucuza bulursun zaten de daha ucuza satarsın, sen bilirsin.....

hem ben tarzını anlayamadın, ne istiyorsun sen, bence sana adam gibi bir tur motoru gider, şöyle spor tur motorlarından....

tracer 9 nasıl

Yamaha-TRACER-9-GT-2025-Etkin-Motor.webp

Suzuki GSX-S1000GT

FLEZOQ4SABG6FEISYJ4UBC3OE4.jpg

az daha maceracı oyuncaklı olsun dersen

2000000024.jpg

yada severmisin bilmem ama bunda yakında sıfırda güzel indirim olacak ona göre, takip et... nt1100  ben sevmedim yalnız...

nt1100-02.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Bunların sele boyları hep yüksek abi, 77-78 cm den yüksek olunca Servet abiye gelmiyor  :onder3:
bende mesela Stelvio da parmak ucu ile basıyorum yere, tuhaf yerlerde çok korkutuyor

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Oğuzhan Çakır yazdı:

Bunların sele boyları hep yüksek abi, 77-78 cm den yüksek olunca Servet abiye gelmiyor  :onder3:
bende mesela Stelvio da parmak ucu ile basıyorum yere, tuhaf yerlerde çok korkutuyor

yüksekler evet, bendede aynı oldu, hele stelvio daha korkutucu, ağırlık merkezi çok yukarda, boylu poslu kaslı olmak lazım, yoksa en ufak hatada durdun mesela, hooop yerdesin, dikleştrimek bile dert ki alet benim NC den hafif aslında...

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
Ali Cihangiroğlu yazdı:

NC den hafif aslında...

Stelvio 246 / NC Dct 224 diye baktım şimdi abi, NC ağırlık konusunda bu kadar tereddüt ettirmiyordu. Belki şaftlı olması da etki ediyordur geri geri çekmek çok zor :yuuh:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...