Servet Aydın 25 Ağustos Yazar Paylaş 25 Ağustos Mücahit Erdem yazdı: IBAN at abi. heroyu sattım, tam olarak 300'e motör ihtiyacım vardı Çık gel al git. İban kolay Yunus Gökhan Ay yazdı: Abi selam neden satıyorusun , gücü mü yoksa donanım eksikliğinden mi Donanım eksik Yunus. Düz motör işte Selçuk Keleş yazdı: nası gelmez ya tam işte asfaltta gidip yalandan toprağa da giriyom motoru Heç işim olmaz toprakla Selçuk Keleş yazdı: https://www.kawasaki.com.tr/Motosiklet/KLE500SE Seleye bak! Tabure lazım bana Emin Önal yazdı: Bu adam toprağa girmez. girmemeli, girmesin Bana CanAm tarzı motorlar yolluyor. Cafe önüne çekmelik, latte manzaralı motor arıyor Aynen, ne öyle çamurda debelenmeler filan öğğk 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Servet Aydın yazdı: Düz motör işte Sen çok seversin abi. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Emin Önal yazdı: Bu adam toprağa girmez. girmemeli, girmesin Bana CanAm tarzı motorlar yolluyor. Cafe önüne çekmelik, latte manzaralı motor arıyor Tamam kle işte. Olmaz dersen iş GSe kadar gider 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Çarşamba 21:18 Paylaş Çarşamba 21:18 Senin ilacın Moto Guzzi V85 TT Mesela; https://shbd.io/s/vS7az2P0 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 04:24 Paylaş Perşembe 04:24 Oğuzhan Çakır yazdı: Sen çok seversin abi. Neden bu kadar ucuz? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Servet Aydın yazdı: Çık gel al git. İban kolay Donanım eksik Yunus. Düz motör işte Heç işim olmaz toprakla Seleye bak! Tabure lazım bana Aynen, ne öyle çamurda debelenmeler filan öğğk KTM de bundan sadece 2-3 cm düşüktü Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Servet Aydın yazdı: Ktm 81 cm olsun onu kullanan bunu şeyiyle sürer 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: . O değil lan! 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: Neden bu kadar ucuz? Guzzi çok iyi fiyatlara sattı abi bunları, çok güzel kampanyalarla alındı. ha birde önyargı çok servis yedek parça vs ama biz çok şükür bir sorun yaşamadık. Birde DoğanTrend grubu çok iyi bir pazarlama yapamıyor galiba. Birkaç wp grubumuz var orda da 100 kullanıcı var ise 1-2 kişi 1-2 parçada gümrük vs sorunları nedeniyle bekliyor ki bu sorunlar özellikle Ducati de ve KTM de de yaşanıyor. Gruptaki arkadaşların en az 3 motoru var genelde KTM-BMW-Ducati tarafında da en az 1'er tane. Mandello S kullanıcıları motorlarından acayip memnun. Mandello satan gidip S'ini alıyor. S i satan GS alıp 2-3 ay sonra geri dönüyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Guzzi çok iyi fiyatlara sattı abi bunları, çok güzel kampanyalarla alındı. ha birde önyargı çok servis yedek parça vs ama biz çok şükür bir sorun yaşamadık. Birde DoğanTrend grubu çok iyi bir pazarlama yapamıyor galiba. Birkaç wp grubumuz var orda da 100 kullanıcı var ise 1-2 kişi 1-2 parçada gümrük vs sorunları nedeniyle bekliyor ki bu sorunlar özellikle Ducati de ve KTM de de yaşanıyor. Gruptaki arkadaşların en az 3 motoru var genelde KTM-BMW-Ducati tarafında da en az 1'er tane. Mandello S kullanıcıları motorlarından acayip memnun. Mandello satan gidip S'ini alıyor. S i satan GS alıp 2-3 ay sonra geri dönüyor V85 tt çok tarz alet. Çok hoşuma gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: V85 tt çok tarz alet. Çok hoşuma gidiyor. Bu rengi bende çok beğeniyorum abi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Japon al kardeş, yada BMW, gerisini boşver, marka sağlam olacak parça servis olacak, bunlar yoksa başın ağrır, motor guzzi falan boşver, zaten satmasıda dert para etmiyor, ucuza bulursun zaten de daha ucuza satarsın, sen bilirsin..... hem ben tarzını anlayamadın, ne istiyorsun sen, bence sana adam gibi bir tur motoru gider, şöyle spor tur motorlarından.... tracer 9 nasıl Suzuki GSX-S1000GT az daha maceracı oyuncaklı olsun dersen yada severmisin bilmem ama bunda yakında sıfırda güzel indirim olacak ona göre, takip et... nt1100 ben sevmedim yalnız... 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Bunların sele boyları hep yüksek abi, 77-78 cm den yüksek olunca Servet abiye gelmiyor bende mesela Stelvio da parmak ucu ile basıyorum yere, tuhaf yerlerde çok korkutuyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Oğuzhan Çakır yazdı: Bunların sele boyları hep yüksek abi, 77-78 cm den yüksek olunca Servet abiye gelmiyor bende mesela Stelvio da parmak ucu ile basıyorum yere, tuhaf yerlerde çok korkutuyor yüksekler evet, bendede aynı oldu, hele stelvio daha korkutucu, ağırlık merkezi çok yukarda, boylu poslu kaslı olmak lazım, yoksa en ufak hatada durdun mesela, hooop yerdesin, dikleştrimek bile dert ki alet benim NC den hafif aslında... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: NC den hafif aslında... Stelvio 246 / NC Dct 224 diye baktım şimdi abi, NC ağırlık konusunda bu kadar tereddüt ettirmiyordu. Belki şaftlı olması da etki ediyordur geri geri çekmek çok zor Yorum bağlantısı
Recommended Posts