Murat Azalma 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Kısa süreli V8 Mustang macerasına 2 kapı ekleyip 2 silindir çıkarttık. Daha çok sevdiğimiz bir modelden karşımıza çıkınca noterin yolunu tuttuk açıkçası. Mercedes E320 V6 , 98 model benzin otomatik araç. 180.xxx Km'de ,komple restorasyon sebepli boyalı , tüm bakım kayıtları ve geçmişi bilinen , LPG hiç görmemiş ve benim için en önemlisi orjinal teyp ve cd değiştirici sistemi bozulmamış bir otomobil. Döneminin en dolu opsiyonlusu imiş. Ses sitemi , koltuk destek sistemleri renkli camlar katlanır aynalar gibi sevdiğimiz özellikleri olan , Avantgarde donanım olması sebebiyle ziyadesi ile alçak bir süspansiyona sahip , sürüş keyfi yüksek ama sattığımız Mustange nazaran daha heyecansız bir araba. Resimleri yüklüyorum. Tavsiye veya eleştirilerinizi bekliyorum. 11 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Masallah kazasiz belasiz iyi gunlerde 🧿🧿 e2 paket dimi? 2 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tavsiyem araba sürmenin keyfine bakın hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Arif Susam kaseti standart mı Hayırlı olsun 320 iyidir 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Masallah kazasiz belasiz iyi gunlerde 🧿🧿 e2 paket dimi? Teşekkür ederim , Evet E2 paket . Mehmet Yeter yazdı: Tavsiyem araba sürmenin keyfine bakın hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Çok teşekkür ederim. Sürüş hakikaten keyifli Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Arif Susam kaseti standart mı Hayırlı olsun 320 iyidir Cengiz kurtoğlu da var teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Üff makineye bak. E200'den sürüş farkı nedir bunun. 97 model e200 sürdüm ama bunun sürüş dinamiği olarak farkı nedir acaba Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Üff makineye bak. E200'den sürüş farkı nedir bunun. 97 model e200 sürdüm ama bunun sürüş dinamiği olarak farkı nedir acaba Bu mercedes gibi gider. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Bu mercedes gibi gider. E200 naylon diyebilir miyiz Yorum bağlantısı
Recommended Posts