Murat Azalma 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: Mustang bunun anca getir götür işlerini yapardı. Yıldız bi başka bence hatta @Servet Aydına soralım o anlar yıldızdan Hayırlısı olsun Çok teşekkürler. Mustang ile çok başka kulvarlar elbette. Mercedescilerin kadim bilgilerine başvuracağız zamanla. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun çok güzelmiş Maşallah, Bu; 220'lik M104 motormu ? Çok güzel duruyor yaaaa .... Üstad tavan sanırım sarkmaya çok müsaitti bu kasalarda süngeri kaynaklı, sildirmeyin, kendiniz dairesel hareketlerle masaj yapın öyle temizleyin birde deriler için Sonax Deri temizleyici ve koruyucu yaz kış geçişlerinde de vazelin çok güzel yapıyor. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullan Murat, maşallah pek güzel duruyor. İç trimleri sökerken dikkat et, metal, tornavida vb aparat yerine plastikleri nazikçe kullan, malum oldukça yaşlı plastikler 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Yüzde 10 eğimde 140 la gidecem diye 6000 devir çevirenler yazmasın konu pörsüyor Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ya 6000 devirde termostat çalışmasa, 6000 yerine çekici numarası çevirseydik O 7000 değil miydi 2 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun Çok teşekkür ederim. Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun çok güzelmiş Maşallah, Bu; 220'lik M104 motormu ? Çok güzel duruyor yaaaa .... Üstad tavan sanırım sarkmaya çok müsaitti bu kasalarda süngeri kaynaklı, sildirmeyin, kendiniz dairesel hareketlerle masaj yapın öyle temizleyin birde deriler için Sonax Deri temizleyici ve koruyucu yaz kış geçişlerinde de vazelin çok güzel yapıyor. Allah kaza bela vermesin. Çok teşekkür ederim . M112 224 bg motor var. Tavan için endişelerimiz var. genel olarak tavan döşemeleri bu yaşta herşeye müsait. önerilerinizi dikkate alacağım , sonax ürünleri var elimde. uygun vakitte başlayacağım . Tekrar teşekkür ederim. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullan Murat, maşallah pek güzel duruyor. İç trimleri sökerken dikkat et, metal, tornavida vb aparat yerine plastikleri nazikçe kullan, malum oldukça yaşlı plastikler Çok sağolasın Köksal abi. Trim aparatları var . ama malum hep japon söküp taktığımız için mercedes bir ufak zorlayacak bizi. Tamer Topaç yazdı: O 7000 değil miydi İyi filmdi .Ne zaman dizel corolla ile gaz basmaya niyet etsem şu resimdeki yazı sahnesi gelir aklıma 3 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tavan şu an kullanılır durumda gibi gördüm. Araba sende çok durmayacaksa bence çok sarkmadıkça ellememek daha iyi olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Azalma yazdı: Ne zaman dizel Tek benzinli Babamın Fiesta kaldı. Gaza gelince iyi devir çeviriyor . 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tavan şu an kullanılır durumda gibi gördüm. Araba sende çok durmayacaksa bence çok sarkmadıkça ellememek daha iyi olabilir. Ufak bir müdahalede bulunacağım çok sert temizlik bozacaktır muhtemelen. Tamer Topaç yazdı: Tek benzinli Babamın Fiesta kaldı. Gaza gelince iyi devir çeviriyor . Bir de babamın 97 Corolla 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Azalma yazdı: Bir de babamın 97 Corolla Bi de benim 2001 focus 1 3 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce @Murat Azalma Maşallah bu motoru iki farklı araçta kullanmıştım, görseli görünce içim cııızzzz etti . Şimiden Allah kolaylık versin. Mercedese ne yaparsan yap günün sonunda mutlu ediyor insanı terapi gibi oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: Bi de benim 2001 focus 1 Bunun 2000lerde WRC bodykit hali hala çok güzel gelir. yeri ayrı otomobillerden. Sani Gerşon yazdı: Güle güle kullanın Sani hocam çok teşekkür ederim. Talha Bilgi yazdı: @Murat Azalma Maşallah bu motoru iki farklı araçta kullanmıştım, görseli görünce içim cııızzzz etti . Şimiden Allah kolaylık versin. Mercedese ne yaparsan yap günün sonunda mutlu ediyor insanı terapi gibi oluyor. Çok teşekkür ederim. Allah kolaylık versin kısmına forum ahalisinden sağlam bir amin bekliyorum sürüşü ve yarattığı hissiyat gerçekten çok güzel. kaset çalarda ileri geri sarma yaparken gelen mekanik sesler bile çok güzel geliyor kulağa 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Murat Azalma yazdı: Çok sağolasın Köksal abi. Trim aparatları var . ama malum hep japon söküp taktığımız için mercedes bir ufak zorlayacak bizi. Başkasının arabası gibi asılacan o vakit Söküp-takma buluşması olursa haber et 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 54 dakika önce Yazar Paylaş 54 dakika önce Köksal Yılmaz yazdı: Başkasının arabası gibi asılacan o vakit O " sen anlarsın" denilip yüklenen misyon sonrası , sert plastik ile aramızda geçen "sakın kırılma " duası vardır. içten içe korku ve endişe artar o an Köksal Yılmaz yazdı: Söküp-takma buluşması olursa haber et Abi navigasyona istanbul park yazınca benim eve 3 km kadar yaklaşmış oluyorsun. her vakit beklerim. Oto yıkama hizmeti de hediyemizdir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts