Murat Azalma 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullanın, maşallah Çok teşekkür ederim Selçuk hocam sağolun 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Güle güle kullanın. Ben w210 da kaldım zaten Mercedeste. w208 CLK ya da sempatim aynı şekilde. sonrakileri bir türlü beğenemiyorum. Sizin motor donanım kombinasyonu çok güzel. 4 saat önce tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Onur Demir yazdı: Güle güle kullanın. Ben w210 da kaldım zaten Mercedeste. w208 CLK ya da sempatim aynı şekilde. sonrakileri bir türlü beğenemiyorum. Sizin motor donanım kombinasyonu çok güzel. Çok teşekkür ederim. Mercedes için bir de W211 binebilirsem yıldız defterini kapatacağım. W208 çok özel bir model. temizini bulmak mesele. bulsak dahi rakamlar çok uçmuş durumda. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Azalma yazdı: W211 Son gerçek Mercedes Yorum bağlantısı
Murat Azalma 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tamer Topaç yazdı: Son gerçek Mercedes Evet abi aynı hislerdeyiz bu konuda Yorum bağlantısı
Recommended Posts