Murat Azalma 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Kısa süreli V8 Mustang macerasına 2 kapı ekleyip 2 silindir çıkarttık. Daha çok sevdiğimiz bir modelden karşımıza çıkınca noterin yolunu tuttuk açıkçası. Mercedes E320 V6 , 98 model benzin otomatik araç. 180.xxx Km'de ,komple restorasyon sebepli boyalı , tüm bakım kayıtları ve geçmişi bilinen , LPG hiç görmemiş ve benim için en önemlisi orjinal teyp ve cd değiştirici sistemi bozulmamış bir otomobil. Döneminin en dolu opsiyonlusu imiş. Ses sitemi , koltuk destek sistemleri renkli camlar katlanır aynalar gibi sevdiğimiz özellikleri olan , Avantgarde donanım olması sebebiyle ziyadesi ile alçak bir süspansiyona sahip , sürüş keyfi yüksek ama sattığımız Mustange nazaran daha heyecansız bir araba. Resimleri yüklüyorum. Tavsiye veya eleştirilerinizi bekliyorum. 11 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Masallah kazasiz belasiz iyi gunlerde 🧿🧿 e2 paket dimi? 2 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tavsiyem araba sürmenin keyfine bakın hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Arif Susam kaseti standart mı Hayırlı olsun 320 iyidir 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Masallah kazasiz belasiz iyi gunlerde 🧿🧿 e2 paket dimi? Teşekkür ederim , Evet E2 paket . Mehmet Yeter yazdı: Tavsiyem araba sürmenin keyfine bakın hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Çok teşekkür ederim. Sürüş hakikaten keyifli Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Arif Susam kaseti standart mı Hayırlı olsun 320 iyidir Cengiz kurtoğlu da var teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Üff makineye bak. E200'den sürüş farkı nedir bunun. 97 model e200 sürdüm ama bunun sürüş dinamiği olarak farkı nedir acaba Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Üff makineye bak. E200'den sürüş farkı nedir bunun. 97 model e200 sürdüm ama bunun sürüş dinamiği olarak farkı nedir acaba Bu mercedes gibi gider. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Bu mercedes gibi gider. E200 naylon diyebilir miyiz Yorum bağlantısı
Recommended Posts