Ahmet çiftçi 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Selamlar, 2 ay önce mercedes c180 w205 kasa araç aldım. Araç alırken kronikleri, motor sorunlarını araştırırken çok zorlandım. Herkesin faydalanması için bu sayfayı geliştirdim. https://carbeak.com/ 2.el araç alacak arkadaşlara faydalı olur umarım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ahmet çiftçi yazdı: Selamlar, 2 ay önce mercedes c180 w205 kasa araç aldım. Araç alırken kronikleri, motor sorunlarını araştırırken çok zorlandım. Herkesin faydalanması için bu sayfayı geliştirdim. https://carbeak.com/ 2.el araç alacak arkadaşlara faydalı olur umarım Bu site iki ayda oluşturulacak bir site değil. Verilere nasıl ulaştınız. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce e5008 in güç verisi hatalı mesela. Mehmet Ozyurek yazdı: Verilere nasıl ulaştınız. Bi siteden çekmiştir n'olacakki. Yorum bağlantısı
Ahmet çiftçi 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu site iki ayda oluşturulacak bir site değil. Verilere nasıl ulaştınız. Mesleğim gereği uzmanım digital konularda, o yüzden kısa sürede yapabildim. Farklı ülkelerden çok güvenilir veri setlerine ulaştım çapraz eşlemeler yaptım. 2 ay sürdü haziran ayında başladım işe. Yorum bağlantısı
Ahmet çiftçi 58 dakika önce Yazar Paylaş 58 dakika önce Mertol Kip yazdı: e5008 in güç verisi hatalı mesela. Bi siteden çekmiştir n'olacakki. Hem motor verilerinin hem araç modellerinin kroniğinin olduğu bi site yok ya da ben bulamadım hiç. O yüzden hobi amaçlı bu siteyi yaptım ben de bir sürü veriyi eşleştirerek. E5008’in güç verisi doğru ama sanırım senin söylediğin versiyon yok db’de. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Ahmet çiftçi yazdı: Hem motor verilerinin hem araç modellerinin kroniğinin olduğu bi site yok ya da ben bulamadım hiç. O yüzden hobi amaçlı bu siteyi yaptım ben de bir sürü veriyi eşleştirerek. E5008’in güç verisi doğru ama sanırım senin söylediğin versiyon yok db’de. çift motoru gösteriyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts