İçeriğe Yönlendir

Ticari Hat için Araç Tavsiyesi

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Ebrar Tüfek

Dolmuşta çalışması için ticari araç önerilerinizi bekliyorum,

transit ducato sprinter tarzı olmuyor

fiat scudo citroen jumpy, pejo expert traveller, ford custom, opel zafira, toyota proace gibi

2017 ve üstü olacak 8+1 otomobil ruhsat manuel vites olacak, 

scudo 8+1 manuel yok,citroen 1.5 hdi var dolmuşa gelmez, 2.0 litre minimum olmalı. 

Aklıma yatan iki araç var Ford Tourneo Custom 2.2 ve Peugeot expert traveller 2.0 blue hdi geriye kalıyor, caravelle vito pahalı kaçar, km lerde çok yüksek. 

1 milyon tl bütçe ile başka araç öneriniz varmıdır veya 2.2 custom ve peugeot expert 2.0 süren binen kullanan bu araçlar hakkında bilgi öneri herşeye ihtiyacım var, hayırlı akşamlar dilerim. 

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Kalkancı bölgesine gelen bir kaç tane Ford görmüştüm, eski Fiat araçların yerine onu tercih ediyorlar gibi görünüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
(düzenlendi)
Ramazan Turan yazdı:

Kalkancı bölgesine gelen bir kaç tane Ford görmüştüm, eski Fiat araçların yerine onu tercih ediyorlar gibi görünüyor.

Customlardan bir tanesi amcamın, aynı şekilde bahsettiğim araç yine 1. hatta kullanılacak, o custom 1 senede 2 tane turbo yedi, arabayı kendisi sürmüyor şöföre verdi, peugeot a göre yakıtı yüksek, o yüzden ford a sıcak bakamıyorum ancak peugeot hakkında çok bilgim yok, eski fiat scudolar 1 milyonu geçti tamamına yakını, yeni araba alırken 10 yaş kuralı var yoksa 2.0 jtd scudo hala yollarda gidiyor. 

Custom 2 yılda 150 bin km yaptı, diğer amcamın dolmuş fiat 2.0 jtd 13 yıl önce dolmuşa koydu geçen sene 999.999 da takılı kaldı 1 senedir km belli değil. 

tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• İnan Çınar
  • Yeni Oluştur...