Murat Sahın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Selam, Mondeo ile yolları ayırmaya karar verince alım satım uğraşmamak için takas ile aldım. 2017 urban paket 1.6 e-torq egea. Değişeni yok, km 170 bin, lpg takılmamış, takılmamaya devam edecek İlk defa önceki sahipleri tarafından sevilmiş bir arabam oldu, Özel dikim paspaslar falan var 4 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Güle güle kullanın ama LPG konusunda hemfikir değiliz. Aradaki fiyat farkı çok. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 57 dakika önce Yazar Paylaş 57 dakika önce İbrahim Aslıoğlu yazdı: Güle güle kullanın ama LPG konusunda hemfikir değiliz. Aradaki fiyat farkı çok. Üstat mevcut fiyatlar ile 5,36 TL tüketiyorum. LPG olsa 3,10 TL lpg yanında birde benzini ile 3,50 TL yakar diye hesaplıyorum. 1,86 TL aradaki km başına fark. İstediğim montaj için 40 bin civarı ödeyeceğim. Yaptığım yıllık km ile hesapladım, 18 ayda ilk montaj ücretini çıkartabiliyorum. Hiç bir arabama o kadar uzun binmedim Öte yandan şirketim yakıt desteği veriyor 5000 TL aylık. Bunu da hesaplarsak benim lpg montaj parası 3 yılda falan çıkar ki o kadar uzun süre binmeyeceğime göre benden sonraki sahibi için takmış oluruz gibi düşündüm. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Tekrar hayırlı olsun abi. Paspaslara bakıyım feyza mı yapmış? Kamyoncu işi mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts