Murat Sahın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Selam, Mondeo ile yolları ayırmaya karar verince alım satım uğraşmamak için takas ile aldım. 2017 urban paket 1.6 e-torq egea. Değişeni yok, km 170 bin, lpg takılmamış, takılmamaya devam edecek İlk defa önceki sahipleri tarafından sevilmiş bir arabam oldu, Özel dikim paspaslar falan var 18 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Güle güle kullanın ama LPG konusunda hemfikir değiliz. Aradaki fiyat farkı çok. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce İbrahim Aslıoğlu yazdı: Güle güle kullanın ama LPG konusunda hemfikir değiliz. Aradaki fiyat farkı çok. Üstat mevcut fiyatlar ile 5,36 TL tüketiyorum. LPG olsa 3,10 TL lpg yanında birde benzini ile 3,50 TL yakar diye hesaplıyorum. 1,86 TL aradaki km başına fark. İstediğim montaj için 40 bin civarı ödeyeceğim. Yaptığım yıllık km ile hesapladım, 18 ayda ilk montaj ücretini çıkartabiliyorum. Hiç bir arabama o kadar uzun binmedim Öte yandan şirketim yakıt desteği veriyor 5000 TL aylık. Bunu da hesaplarsak benim lpg montaj parası 3 yılda falan çıkar ki o kadar uzun süre binmeyeceğime göre benden sonraki sahibi için takmış oluruz gibi düşündüm. 6 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tekrar hayırlı olsun abi. Paspaslara bakıyım feyza mı yapmış? Kamyoncu işi mi? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce En sağlıklı motor şanzıman kombinasyonu denem egea bu galiba. Hayırlı olsun. Ben megane bekliyordum 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Güzel günlerde kullanılsın Plakanın hası 48 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı uğurlu olsun , güzel günlerde kullanmanız dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çok çok güzel kullanmadan yorum yapmamak lazım 1.4 mirror paketini kullandım bizim serhatın dı ben çok beğenmiştim. Hayırlısı olsun 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Tekrar hayırlı olsun abi. Paspaslara bakıyım feyza mı yapmış? Kamyoncu işi mi? 30-40D olmayan üstüne düşen bisküvi yenmeyen paspasa paspas demeyiz Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileklerimle. 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun kazasız günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 47 dakika önce Yazar Paylaş 47 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Tekrar hayırlı olsun abi. Paspaslara bakıyım feyza mı yapmış? Kamyoncu işi mi? İçini hiç çekmemişim, müsait zamanda çeker eklerim. Tam kamyoncu işi Ayakkabı ile basası gelmiyor insanın Tansu Kalafatoğlu yazdı: En sağlıklı motor şanzıman kombinasyonu denem egea bu galiba. Hayırlı olsun. Ben megane bekliyordum Öyle diyorlar, motor sorunsuz, şanzıman zaten aisin. Megane ile arada çok gittim geldim, hatta megane 3 sw vardı icon + bişeyler donanım, çok temizdi, bir tane de orta paket megane 4 sedan vardı. Çok kararsız bıraktı ama EDC DSG türevi çift kavramalar bana hep riskli geliyor İsa Acar yazdı: Güzel günlerde kullanılsın Plakanın hası 48 Şeklimiz olur 48 plaka ile Fatih Keskin yazdı: Çok çok güzel kullanmadan yorum yapmamak lazım 1.4 mirror paketini kullandım bizim serhatın dı ben çok beğenmiştim. Hayırlısı olsun Araba olarak mondeonun yanında geçemez ama mesela arkadaşta fluence var, egea daha iyi hissettiriyor. Ben koltuğu biraz geride ve biraz yatık kullanıyorum, çoğu araçta arka koltuğun yarısı iptal, egea bu anlamda iyi, halen ortalama bir yetişkinin oturacağı boşluk kalıyor arkada, mesela golf 4'de çocuklar koltuğun sağ tarafını kullanabiliyordu. Bu motor ve şanzıman ile beğendim, daha önce 1.3 mtj olanını kullanmıştım 2 yıl kadar, o bu kadar rahat hissettirmemişti. Donanım ve otomatik şanzıman iyi geldi Sonuç olarak parasına göre araba işte, yani 2012 fb7'den 250 bin daha ucuza gelmiş oldu 2017 egea. Metin Akbal yazdı: 30-40D olmayan üstüne düşen bisküvi yenmeyen paspasa paspas demeyiz Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileklerimle. Hep havuz paspas kullandım şimdiye kadar, böyle garip bir paspas hiç kullanmamıştım. Ne yalan söyleyeyim, temizlemesi falan çok kolay, arabanın taban halısı hiç kirlenmiyor. Beğendim her ne kadar kamyoncu işi gibi olsa da Adnan Çakır yazdı: Maşallah,hayırlı uğurlu olsun 🧿 Teşekkürler. Fikri Keleş yazdı: Teşekkürler. Sinan Akgöl yazdı: Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz 🧿 Teşekkürler. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullan Teşekkürler. Murat Azalma yazdı: Hayırlı uğurlu olsun , güzel günlerde kullanmanız dileği ile Teşekkürler. Mehmet Yeter yazdı: Güle güle kullanın inşallah. Teşekkürler. Cem Dilmen yazdı: Hayırlı olsun kazasız günlerde binin inşallah... Teşekkürler. Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler. Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Güle güle kullan, detaylı fotoları bekliyoruz. İlk bindiğimde ses tuşlarını ne aramıştım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Hayırlı olsun. Açık filtre ile çok iyi ötüyor Yorum bağlantısı
Murat Sahın 30 dakika önce Yazar Paylaş 30 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Açık filtre ile çok iyi ötüyor Teşekkürler abi. Sessizlik iyidir Köksal Yılmaz yazdı: Güle güle kullan, detaylı fotoları bekliyoruz. İlk bindiğimde ses tuşlarını ne aramıştım Teşekkürler. Evet ses tuşlarının yeri çok cins ama çokta ergonomik Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Maşallah. güle güle kullan.. Görelim şu paspasları. Yorum bağlantısı
Recommended Posts