Ali Gök 21 saat önce Paylaş 21 saat önce hayırlı uğurlu olsun bu egada tam otomatik aisin şanzımanmı var ? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Ali Gök yazdı: hayırlı uğurlu olsun bu egada tam otomatik aisin şanzımanmı var ? Teşekkürler. Evet 6 ileri tam otomatik aisin 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Murat artık saymayı bıraktım bu kaç oldu Allah bilir. Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Lpg konusunda kesinlikle haklısın. Güle güle kullan, lastiklere ve fren balatalarına bir bak. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Murat Sahın yazdı: İçini hiç çekmemişim, müsait zamanda çeker eklerim. Tam kamyoncu işi Ayakkabı ile basası gelmiyor insanın Ben yaptırdığımda laf ettiydin başına geldi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Hayırlı olsun Torq diye diye sonunda sahibi oldun. Sağlıkla kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Bu paspaslar çok iyi yaa epey de pahalı 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Tekrar hayırlı olsun abi. Paspaslara bakıyım feyza mı yapmış? Kamyoncu işi mi? Senin egeaya yaptırdığın gibi sandım ama değilmiş senin yaptırdıkların efsaneydi Murat Sahın yazdı: Gelelim esas soruya, bakım geçmişini öğrenemedim. Şanzıman yağını değiştirmeli miyim? Cevap evetse makine ile tam değişim mi yaptırayım yoksa tapadan boşaldığı kadar mı tamamlansın? Ben alır almaz ilk yaptığım bu oldu. Yetkilide değiştirtmiştim, vakumla yapıyoruz demişlerdi ama Allah bilir Bu arada tekrar hayırlı olsun abi, sorunsuz sıkıntısız kullan 10 saat önce tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 170 bin km ve koltuk altındaki o poşet duruyor mu? Maşallah bence de sahibi seviyormuş arabayı. Güle güle kullanın. Ayrıca paspaslara bayıldım ben de. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Ben yaptırdığımda laf ettiydin başına geldi İşte fark burada, ben yaptırmadım Alptuğ Özcan yazdı: Senin egeaya yaptırdığın gibi sandım ama değilmiş senin yaptırdıkların efsaneydi Ben alır almaz ilk yaptığım bu oldu. Yetkilide değiştirtmiştim, vakumla yapıyoruz demişlerdi ama Allah bilir Bu arada tekrar hayırlı olsun abi, sorunsuz sıkıntısız kullan Kaç km'de almıştın ki? Emre Şimşek yazdı: 170 bin km ve koltuk altındaki o poşet duruyor mu? Maşallah bence de sahibi seviyormuş arabayı. Güle güle kullanın. Ayrıca paspaslara bayıldım ben de. Cidden ilk defa benden önceki sahipleri tarafından sevilmiş bir arabaya sahip oldum. Güzel bir duygu. Tertemiz bakılmış ve binilmiş. Pek uğraştırmayacak. Metin Uzunoğlu yazdı: Murat artık saymayı bıraktım bu kaç oldu Allah bilir. Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Lpg konusunda kesinlikle haklısın. Güle güle kullan, lastiklere ve fren balatalarına bir bak. Abi lastikler yeni. Balatalara falan baktırdım sorun yok. Bende saymıyorum artık abi. 1 yıl da buna binelim bakalım, sonra ne olacak hep beraber görürüz. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Sahın yazdı: Kaç km'de almıştın ki? 111.xxx aldım Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Güzel günlerde kullanmanız dileği ile, gerçi Mondeo'dan sonra biraz eksik kalır ama hayırlısı diyelim... 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Serhan Gürbüzol yazdı: Güzel günlerde kullanmanız dileği ile, gerçi Mondeo'dan sonra biraz eksik kalır ama hayırlısı diyelim... Oldukça eksik mondeodan sonra aslında, ama otomatik olması güzel Şimdilik otomatiğin hatırına mutluyuz. Tamer Topaç yazdı: Kazasız belasız. Teşekkürler. @Çağlar Bayur Şanzıman yağ değişimi işine ne diyorsun abi? 170 bn km, evvelde değişti mi değişmedi mi öğrenemiyorum. Şuan herhangi bir sıkıntısı yok. Bir usta tapadan boşaltıp eksileni tamamlayalım, geçmişte değişmedi ise tam değişimden sonra sorun yaşanabilir dedi. Bir diğer usta makine ile tamamını değiştirelim bir şey olmaz dedi. Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Sevilmiş araç önemli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts