Ümit Türk Cumartesi 11:12 Paylaş Cumartesi 11:12 Ben hayırlı olsun dedim mi bilmiyorum yine diyorum hayırlı olsun kazasız belasız . Ciddi km yapılıyor ise lpd can suyu gibi gelir 🤣 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Kaskolandık tekrardan. Emmi sağolsun. @Mehmet Ozyurek emmi şimdi biz bu arabaya ikinci kaskoyu yapmış olduk, bu sayılıyor muydu? Ümit Türk yazdı: Ben hayırlı olsun dedim mi bilmiyorum yine diyorum hayırlı olsun kazasız belasız . Ciddi km yapılıyor ise lpd can suyu gibi gelir 🤣 Güzel oldu ya lpg işi, hem benzini hem lpgyi doldurunca menzil de artıyor, yoksa habire benzin bitiyordu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Murat Sahın yazdı: Kaskolandık tekrardan. Emmi sağolsun. @Mehmet Ozyurek emmi şimdi biz bu arabaya ikinci kaskoyu yapmış olduk, bu sayılıyor muydu? SAyılıyor. Mondeodan devam ettiğimiz için bir kademe indirim aldın. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: SAyılıyor. Mondeodan devam ettiğimiz için bir kademe indirim aldın. Pejoyu satsam borayı üstüme alsam kaskoyu boraya aktarabilir miyiz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Pejoyu satsam borayı üstüme alsam kaskoyu boraya aktarabilir miyiz % kaç indirimin olduğuna bağlı. % 50 ve üstünde isen olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts