Ümit Türk Cumartesi 11:12 Paylaş Cumartesi 11:12 Ben hayırlı olsun dedim mi bilmiyorum yine diyorum hayırlı olsun kazasız belasız . Ciddi km yapılıyor ise lpd can suyu gibi gelir 🤣 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Kaskolandık tekrardan. Emmi sağolsun. @Mehmet Ozyurek emmi şimdi biz bu arabaya ikinci kaskoyu yapmış olduk, bu sayılıyor muydu? Ümit Türk yazdı: Ben hayırlı olsun dedim mi bilmiyorum yine diyorum hayırlı olsun kazasız belasız . Ciddi km yapılıyor ise lpd can suyu gibi gelir 🤣 Güzel oldu ya lpg işi, hem benzini hem lpgyi doldurunca menzil de artıyor, yoksa habire benzin bitiyordu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Murat Sahın yazdı: Kaskolandık tekrardan. Emmi sağolsun. @Mehmet Ozyurek emmi şimdi biz bu arabaya ikinci kaskoyu yapmış olduk, bu sayılıyor muydu? SAyılıyor. Mondeodan devam ettiğimiz için bir kademe indirim aldın. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: SAyılıyor. Mondeodan devam ettiğimiz için bir kademe indirim aldın. Pejoyu satsam borayı üstüme alsam kaskoyu boraya aktarabilir miyiz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Pejoyu satsam borayı üstüme alsam kaskoyu boraya aktarabilir miyiz % kaç indirimin olduğuna bağlı. % 50 ve üstünde isen olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts