Ümit Türk 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Ben hayırlı olsun dedim mi bilmiyorum yine diyorum hayırlı olsun kazasız belasız . Ciddi km yapılıyor ise lpd can suyu gibi gelir 🤣 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Dün saat 07:09 Yazar Paylaş Dün saat 07:09 Kaskolandık tekrardan. Emmi sağolsun. @Mehmet Ozyurek emmi şimdi biz bu arabaya ikinci kaskoyu yapmış olduk, bu sayılıyor muydu? Ümit Türk yazdı: Ben hayırlı olsun dedim mi bilmiyorum yine diyorum hayırlı olsun kazasız belasız . Ciddi km yapılıyor ise lpd can suyu gibi gelir 🤣 Güzel oldu ya lpg işi, hem benzini hem lpgyi doldurunca menzil de artıyor, yoksa habire benzin bitiyordu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Murat Sahın yazdı: Kaskolandık tekrardan. Emmi sağolsun. @Mehmet Ozyurek emmi şimdi biz bu arabaya ikinci kaskoyu yapmış olduk, bu sayılıyor muydu? SAyılıyor. Mondeodan devam ettiğimiz için bir kademe indirim aldın. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: SAyılıyor. Mondeodan devam ettiğimiz için bir kademe indirim aldın. Pejoyu satsam borayı üstüme alsam kaskoyu boraya aktarabilir miyiz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Pejoyu satsam borayı üstüme alsam kaskoyu boraya aktarabilir miyiz % kaç indirimin olduğuna bağlı. % 50 ve üstünde isen olur. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: ölçtün mü ne yakıyor Yok valla daha ölçmedim, ölçünce yazarım. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Sahın yazdı: Gelen zamlar ve gelmeye devam edecek olması sebebi ile lpg montajında karar kıldık. Ayda 20 bin benzin alıyor olmanın bunda etkisi büyük tabi. Bu güne kadar takılmaması hataydı bence 😃 Direk doğuştan LPG li olacaktı ama Fiat takmayı unutmuş diyebiliriz. O kadar sorunsuz ve LPG uygun bir motor. LPGnin montaj edileceği enjektör deliklerinin açılacağı yeri bile fabrika belirtmis. Benzinde şehir içinde 10 lt yakın bir tüketimi var LPG yi ne kadar sevmesemde e-torq tam LPG için üretilmiş bir motor. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hava basıyodun hani takılmayacaktı lpg 😆 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alpay Sumer yazdı: Hava basıyodun hani takılmayacaktı lpg 😆 Hava alacak parası bitti Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Alpay Sumer yazdı: Hava basıyodun hani takılmayacaktı lpg 😆 Bir arkadaşın gazına geldim. Beraber taktırdık. Oğuzkan Işık yazdı: Hava alacak parası bitti Para bitmedi canım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts