Yusuf Pilavcı 7 saat önce Paylaş 7 saat önce 2011 Tiguan 4motion cava motor aracım var. LPG'li. Sadece benzin ile kullanırken, yalnızca 2000 ile 2500 devir arasında gaza biraz yüklendiğim motorda titreme oluyor. 2000 devir altındayken mesela 1500lerde gaza yüklendim titreme yok ama 2000i geçmeye başlayınca titreme oluşuyor. 2500 devir üstüne çıktığımda titreme olmuyor. 2500 üstünde gaza yüklediğimde de titreme oluşmuyor. 1. Viteste hissedilmiyor, 2. Viteste biraz ancak 3 ve sonrası viteslerde hissediliyor. Arıza ışığı yakmıyor, zorlamama rağmen yakamadım. Vagcoma bağlayınca arıza kodu olarak sadece benzin pompa rolesi arızası vermişti, değiştirildi ancak yine titreme devam ediyor. İşin ilginç tarafı şu; LPG sistemini aktif ettiğimde (Atiker marka) titreme hiçbir şekilde olmuyor. LPG performansı da gayet iyi. Geçen yaz bütün buji bobinler değişmişti. Kronik şekilde 3. Bobin ateşleme arızası veriyordu meğer sebebi ise bobin soketi temassızlığıymış. Usta artık dışarıdan yapacak bişey kalmadı, enjektörlerden kontrol etmeye başlamak gerekiyor dedi. Yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts