Mustafa Tüfekçi 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Baktım 2. El piyasası zayıf, @Furkan Avcı da 221 i vermicek, fırsat bu fırsat diye 2. S i alalım dedim... 2018 w222 s500 obsidianblack 6 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Oh çok güzel.. Kaskosu pahalı bunun. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Oh çok güzel.. Kaskosu pahalı bunun. Tabi parayı buldu dersek olacağı bu :P 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Kaç para ulen bir s500? Çok paraymış, modelli olmasa da olur sanki yani 😂 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bugün yol kenarına park etmiş 2 tırın biri s500 diğeri G yüklüydü. G leri stepnesi dahil koruyucu strafor folyo kaplamışlardı. Sanırım yurt dışına götürüyorlardi. Bunlara da insan biniyor demi deyip geçtim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tam bekar adama araba almak kolay diyecektim içimde kaldı. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce hayırlı olsun, az daha bekle S350 yi sana vereceğim inşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts