Ayhan Asil 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 4 Kafadar karar verdik, Umre ziyareti için Suudi Arabistana gitmeye, Hem de 2001 model Fiat Doblo marka aracımızla, Gidiş dönüş toplamda 4900 km. yol yapmışız, Şam'da Emeviye Camii, Babil Çarşısı, Tebük de Tren garı derken geze geze gittik. Klima olmadığından sıcak etkiledi tabi ama bir müddet sonra ACS'ye (Aç Camı Serinle) alıştık. Toplamda 2 gün gidiş 2 gün de geliş 14 gün kalmışız, yakıt çok uygundu, Türkiye'de 4500 TL'ye depo dolarken orda ortalama 1000 TL. (89 Riyal) ye doluyordu. Hamdolsun araç arıza yapmadı yalnızca marş dinemosunu bozduk, Mekke sokaklarında araba ittirdik birkaç kez. Değdi mi değdi, Bir daha karayoluyla gidermiyim giderim ama dobloyla değil. 6 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Plaka bile acs arabanin ruhunda var 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Bu araba ile iyi cesaret. Klimasızmış bi de. Allah kabul etsin. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 56 dakika önce Yazar Paylaş 56 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Bu araba ile iyi cesaret. Klimasızmış bi de. Allah kabul etsin. Amin kardeşim benim. Çok çok teşekkür ederim. Fikri Keleş yazdı: Plaka bile acs arabanin ruhunda var Aynen öyle kardeşim benim. Yorum bağlantısı
Murat Azalma 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Plakanın sonu da çok hoştur Allah kabul etsin abi. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Allah kabul etsin abi, doblo kismi cesaret isi o kismi ayri bir konu. Insallah bana da bir gun nasip eder. Yorum bağlantısı
Recommended Posts