Ayhan Asil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu dobloyla o kadar yol, sıcak memleket, helal olsun. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Maaşallah Barekallah, klimasız arabayla umreye hemi de bu sıcakta gidip geldiniz demek:) 4 erkek olmanın getirdiği o her şeye uyum sağlama kabiliyeti, o dayanıklılık dibine kadar kullanılmış:) Allah ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul eylesin abi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 28 dakika önce Yazar Paylaş 28 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Maaşallah Barekallah, klimasız arabayla umreye hemi de bu sıcakta gidip geldiniz demek:) 4 erkek olmanın getirdiği o her şeye uyum sağlama kabiliyeti, o dayanıklılık dibine kadar kullanılmış:) Allah ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul eylesin abi Emre kardeşim, Ellerinize dillerinize sağlık Doblo da benim, TOGG paşa kapalı garajda yattı, Bu araçla gittik. İnan ki; varılacak menzil kutsal olunca sıcak hiç etkilemedi. Evet hepimiz erkek olunca, Gece vakti kimi zaman atletle devam ettiler. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eylesin İnşallah. Fikri Keleş yazdı: Plaka bile acs arabanin ruhunda var Fikri espriyi yeni anladım, gülmekten aklım çıktı. Aynen hiç düşünmemiştim. ACS 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts