Ayhan Asil 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu dobloyla o kadar yol, sıcak memleket, helal olsun. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Maaşallah Barekallah, klimasız arabayla umreye hemi de bu sıcakta gidip geldiniz demek:) 4 erkek olmanın getirdiği o her şeye uyum sağlama kabiliyeti, o dayanıklılık dibine kadar kullanılmış:) Allah ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul eylesin abi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Emre Şimşek yazdı: Maaşallah Barekallah, klimasız arabayla umreye hemi de bu sıcakta gidip geldiniz demek:) 4 erkek olmanın getirdiği o her şeye uyum sağlama kabiliyeti, o dayanıklılık dibine kadar kullanılmış:) Allah ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul eylesin abi Emre kardeşim, Ellerinize dillerinize sağlık Doblo da benim, TOGG paşa kapalı garajda yattı, Bu araçla gittik. İnan ki; varılacak menzil kutsal olunca sıcak hiç etkilemedi. Evet hepimiz erkek olunca, Gece vakti kimi zaman atletle devam ettiler. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eylesin İnşallah. Fikri Keleş yazdı: Plaka bile acs arabanin ruhunda var Fikri espriyi yeni anladım, gülmekten aklım çıktı. Aynen hiç düşünmemiştim. ACS 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Fatih Keskin yazdı: @Serhat Işık bak bak ne zamandır söylüyorum sana sen hala bisiklet peşinden git neyse biz @H.Cenk Bayrakçı hocamla gideriz Servet Abi ve Emmi gelecek mi? @Haşmet Güngörabiyi de alalım. Basra Körfezi toplantısına gidiyoruz deriz. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 23 dakika önce Yazar Paylaş 23 dakika önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Servet Abi ve Emmi gelecek mi? @Haşmet Güngörabiyi de alalım. Basra Körfezi toplantısına gidiyoruz deriz. Cenk hocam kadro harika, şoför olarak ben de gelsem olmaz mı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Ayhan Asil yazdı: Cenk hocam kadro harika, şoför olarak ben de gelsem olmaz mı. Mavi donun var mı? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 17 dakika önce Yazar Paylaş 17 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Mavi donun var mı? Abi eskiden Pembe, Kırmızı olurdu onlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts