Ayhan Asil Salı 11:48 Yazar Paylaş Salı 11:48 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu dobloyla o kadar yol, sıcak memleket, helal olsun. 6 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Salı 12:13 Paylaş Salı 12:13 Maaşallah Barekallah, klimasız arabayla umreye hemi de bu sıcakta gidip geldiniz demek:) 4 erkek olmanın getirdiği o her şeye uyum sağlama kabiliyeti, o dayanıklılık dibine kadar kullanılmış:) Allah ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul eylesin abi 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Salı 12:21 Yazar Paylaş Salı 12:21 Emre Şimşek yazdı: Maaşallah Barekallah, klimasız arabayla umreye hemi de bu sıcakta gidip geldiniz demek:) 4 erkek olmanın getirdiği o her şeye uyum sağlama kabiliyeti, o dayanıklılık dibine kadar kullanılmış:) Allah ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul eylesin abi Emre kardeşim, Ellerinize dillerinize sağlık Doblo da benim, TOGG paşa kapalı garajda yattı, Bu araçla gittik. İnan ki; varılacak menzil kutsal olunca sıcak hiç etkilemedi. Evet hepimiz erkek olunca, Gece vakti kimi zaman atletle devam ettiler. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eylesin İnşallah. Fikri Keleş yazdı: Plaka bile acs arabanin ruhunda var Fikri espriyi yeni anladım, gülmekten aklım çıktı. Aynen hiç düşünmemiştim. ACS 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Çarşamba 05:06 Paylaş Çarşamba 05:06 Fatih Keskin yazdı: @Serhat Işık bak bak ne zamandır söylüyorum sana sen hala bisiklet peşinden git neyse biz @H.Cenk Bayrakçı hocamla gideriz Servet Abi ve Emmi gelecek mi? @Haşmet Güngörabiyi de alalım. Basra Körfezi toplantısına gidiyoruz deriz. 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Çarşamba 05:24 Yazar Paylaş Çarşamba 05:24 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Servet Abi ve Emmi gelecek mi? @Haşmet Güngörabiyi de alalım. Basra Körfezi toplantısına gidiyoruz deriz. Cenk hocam kadro harika, şoför olarak ben de gelsem olmaz mı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 05:29 Paylaş Çarşamba 05:29 Ayhan Asil yazdı: Cenk hocam kadro harika, şoför olarak ben de gelsem olmaz mı. Mavi donun var mı? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Çarşamba 05:31 Yazar Paylaş Çarşamba 05:31 İlkay Başaran yazdı: Mavi donun var mı? Abi eskiden Pembe, Kırmızı olurdu onlar. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 06:14 Paylaş Çarşamba 06:14 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Servet Abi ve Emmi gelecek mi? @Haşmet Güngörabiyi de alalım. Basra Körfezi toplantısına gidiyoruz deriz. emmi ve king i aradım önce Rusya planları varmış gidip gelelim bakarız dediler biz seninle gideceğiz hocam 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 06:21 Paylaş Çarşamba 06:21 Çöl rotası sevmiim beyaz ülkeler seviim 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Çarşamba 06:22 Yazar Paylaş Çarşamba 06:22 Servet Aydın yazdı: Çöl rotası sevmiim beyaz ülkeler seviim Hem serindir oralar şimdi. Sende haklısın kral. Ayhan Asil yazdı: Hem serindir oralar şimdi. Sende haklısın kral. Şam hacıları sizi....https://www.facebook.com/share/v/19Mhyt7zeA/ 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Çağlar Bayur yazdı: görülmesi gezilmesi gereken yerler Hatta Vali atayalım oralara. 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: görülmesi gezilmesi gereken yerler Çağlar abi size sonuna kadar katılıyorum. İnsan ömründe bir kez olsun gitmeli, hele hele genç gen ve erken gitmeli. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: görülmesi gezilmesi gereken yerler Tayland? 1 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Tayland? Tombala. Ne çıkarsa poşetten. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Tayland? Nerede o eski puket akşamları. Artık 1/3 Hintli düşüyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Tombala. Ne çıkarsa poşetten. Bizde şans yok. Riki rikardoyu denk getiririz o denizde 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 29 dakika önce Yazar Paylaş 29 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Tayland? Yok KİEV 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 24 dakika önce Yazar Paylaş 24 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Bizde şans yok. Riki rikardoyu denk getiririz o denizde Konuyu sabote etmeden duramazsınız değil mi. Ben de tam Forum olarak bir umre programı mı hazırlasak diyecektim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Ayhan Asil yazdı: Konuyu sabote etmeden duramazsınız değil mi. Ben de tam Forum olarak bir umre programı mı hazırlasak diyecektim. Bu sefer tek kapı hyundai getz ile gidin ama 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 dakika önce Yazar Paylaş 10 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Bu sefer tek kapı hyundai getz ile gidin ama Aynı doblom aslanlar gibi göreve hazır bi kere. Başka araca lüzum yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts