Ü.Emre Kartal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Kendimi hep soyutlamış olduğum konsol işinden sanırım daha fazla soyutlayamayacağım. Eğer mantığıma yatan bir seçenek olursa denk getirip almak istiyorum. Önceden bilgisayarı değiştirir günceli takip ederdim fakat artık bilgisayar değiştirmek maddi olarak çok daha ağır geliyor, o sebeple konsola yöneldim gibi. Konsol hakkında bilgim çok kısıtlı. Beklentilerim şöyle; Gta 6 oynayabilmek isterim (alır mıyım bilmiyorum henüz ama) Öyle aylık sabit ücret ödeyerek gamepass gibi üyelikler almayacağım çünkü sürekli olarak oynayacağımı sanmıyorum. Dijital olarak satılan yerlerden kod alıp hesaba ekleyerek veya önceden içine yükleyerek kullanabilirim. Tabi bu durumda online oyunlar yalan oluyor sanırım. Bütçe olarak çok çıkmadan, hevesimi alabileceğim ve güncelde sorun çıkarmayacak bir cihaz almak istiyorum. Genel olarak ps5, ps5 pro ve xbox s, xbox x gibi seçenekler çıkıyor karşıma. Kollarını şarjlı değil de mümkünse pilli alabilirim sürekli şarjda tutmaktan daha cazip geliyor. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bilgisayar oynuyorsan konsol seni açmaz. Bildiğin yerden devam et. Resident evil 4 remake (örnek olarak verdim)Konsolda oynadım, pc de oynadım. Aslında ben konsol oynarım pc pek sevmem. Pc de oynadıktan sonra konsol bana hürriyetim elimden alınmış gibi geldi. Mause ve klavyenin hızı konsol kumandasından çok iyi. Çocuklara ps5 adım. Sevdiğim bir oyun vardı. 5 dakika anca sabredebildim. Fahiş fiyatlı oyunlarıda cabası. Çocuklar istemese konsolu kapıya bile koymam. 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Bilgisayar oynuyorsan konsol seni açmaz. Bildiğin yerden devam et. Resident evil 4 remake (örnek olarak verdim)Konsolda oynadım, pc de oynadım. Aslında ben konsol oynarım pc pek sevmem. Pc de oynadıktan sonra konsol bana hürriyetim elimden alınmış gibi geldi. Mause ve klavyenin hızı konsol kumandasından çok iyi. Çocuklara ps5 adım. Sevdiğim bir oyun vardı. 5 dakika anca sabredebildim. Fahiş fiyatlı oyunlarıda cabası. Çocuklar istemese konsolu kapıya bile koymam. Aslında ben de böyle düşündüğüm için bugüne kadar hiç alıcı gözle bakmadım. 4-5 senede bir bilgisayarımı değiştirip devam ettim. Hem bilgisayar ihtiyacım hem de oyun vs oynarsam ikisi bir arada karşılansın düşüncesiyle ilerledi. Ancak son noktada hem bilgisayar olarak artık çok üst bir şeye ihtiyacım kalmadı hem de bütçe olarak 100-150k seviyelerine çıkmak gerekiyor. Konsol bu noktada daha cazip geldiği için biraz daha öne çıkıyor. Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Xbox tarafı PS kadar derya deniz değil. üyelik ücreti pahalı. PS burada tek alternatif gibi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 3 sene X box kullandım 2 senedir de Ps5 kullanıyorum. Sanki Ps5 bi tık daha iyi . 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bizim eve de kazara bir Ps4 girmiş bulundu bu sene. Oyunlar acayip pahalı geldi. 1000 küsur liraya Gran Tourismo aldım çocuk yüzüne bakmadı. Minecraft’ın hakkını verdi ama arkadaşlarıyla oynayabilmesi için yıllık 2000 küsur liraya bilmem ne plus üyesi olmak zorunda kaldık. Yani eski bildiğimiz konsol dünyası biraz değişmiş. Ha şimdi sürekli Fortnite oynuyor onda bu paralı üyeliğe gerek var mı bilemiyorum. Vel hasılı kelam, konsolda oyun oynamak için de saçma sapan para harcanıyor. Tuzak gibi geldi bana bu ucuzluk. Bilgisayar alırsam da bir daha laptop almam. Pubg’de rezil oluyorum. Hafta 2-3 saat oyun oynayacağım, saç baş yolmakla geçiyor. Eskiden yapılacak en ucuz şey evde oyun oynamaktı şimdi inanılmaz pahalıya gelmeye başladı. Ucuz dopamin pahalı dopamine dönüşmüş. 4 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bizim eve de kazara bir Ps4 girmiş bulundu bu sene. Oyunlar acayip pahalı geldi. 1000 küsur liraya Gran Tourismo aldım çocuk yüzüne bakmadı. Minecraft’ın hakkını verdi ama arkadaşlarıyla oynayabilmesi için yıllık 2000 küsur liraya bilmem ne plus üyesi olmak zorunda kaldık. Yani eski bildiğimiz konsol dünyası biraz değişmiş. Ha şimdi sürekli Fortnite oynuyor onda bu paralı üyeliğe gerek var mı bilemiyorum. Vel hasılı kelam, konsolda oyun oynamak için de saçma sapan para harcanıyor. Tuzak gibi geldi bana bu ucuzluk. Bilgisayar alırsam da bir daha laptop almam. Pubg’de rezil oluyorum. Hafta 2-3 saat oyun oynayacağım, saç baş yolmakla geçiyor. Eskiden yapılacak en ucuz şey evde oyun oynamaktı şimdi inanılmaz pahalıya gelmeye başladı. Ucuz dopamin pahalı dopamine dönüşmüş. Laptopta en iyisini de alsanız performans soğutma sebebi ile düşüyor, yükseltilebilirlik zaten yok gibi bir şey. Haliyle yeni cihaz alma dışında seçenek kalmıyor. Masaüstü alsak bu defa da gündelik işlere laptop lazım oluyor, arada sırada kullanmak için de laptop boşta tutmak ne kadar mantıklı tartışılır. Konsola bakıyorum dediğiniz gibi alım maliyeti kullanım maliyetinden çok aşağıda kalıyor. Galiba hiçbir şey alamayacağım 😂 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ben hem bilgisayar hem konsol kullanıcısıyım. Konsola geçmeden önyargılıydım açıkçası. 2015'te PS4 aldım ve bir süre sonra alıştım. Konsol ve bilgisayar ikisi birlikte gidiyor yıllardır. Şu an PS4 Pro kullanıyorum 2018'den beri. Oyunlar evet çok pahalı ama ucuz denk getiriyorum bir şekilde. Acelem yok, çıktıktan 1 yıl sonra alıyorum bazı oyunları. Cadılar bayramı vb indirimler denk geliyor. FIFA'yı her yıl yenilerim mesela. Çıktığı anda almıyorum, ben de veremem 3-4 bin lira. Ailece oynadığımız oyunlar var Sack Boy, Overcooked gibi mesela. Bir kez alıyorsunuz, birkaç yıl oynayabiliyorsunuz. Şu anda PS5 almamı gerektirecek bir ihtiyaç duymadım. Hala PS4'te bitirmeyi beklediğim, almadığım oyunlar mevcut. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Benzeri alışverişleri yapmadan önce kiralamak faydalı olur bence. Örnek olarak bir site paylaşayım. https://kiralabunu.com/ Benzer başka sitelerde vardır belki. İlginizi çeken ürünü kiralayıp deneyin... Yine en doğru kararı kendiniz verirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts