Ü.Emre Kartal Cumartesi 09:57 Yazar Paylaş Cumartesi 09:57 Oğuzhan Çakır yazdı: Garip olan seri no kutu kapalı ise daha önce nasıl kullanildi veya aktif edildi. Bu konuya benzer başka kullanıcılarda da olduğunu okudum. Ancak fatura ile düzeltme yapmışlar o dönemlerde. Şuan kendileri yapmıyor, aldığınız yer üzerinden ilerleyin diyorlar. Neden olabileceğini sorduğumda, arada distribütör olduğu için stok çıkış tarihleri vs baz alınabiliyormuş. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Stokta beklemiş ürün olabilir Sorun çözüldü. Normalde Microsoft tarafından belirlenen yetkili satıcılar var. Bir de distribitör tarafı var. Distribütör bayilere vs satış yaparken verdiği tarihi işliyor. Bayi satıncaya kadar geçen sürede de benim yaşadığım durum oluyor. Fatura olması ve faturada ürün seri no yazması koşulu sağlandığında sistemde görünen bilgi dikkate alınmıyormuş. Birkaç kanaldan teyit ettik. Elimde boşta duran bir nvme disk vardı 256 gb. Ona da harici kutu aldım, cihaza bağladım. Metal gövde, ssd üzerinde soğutucusu vardı ama kutu ile aradaki boşluktan dolayı temas azaldığı için termal ped koyarak kapattım. Kullanım sırasında ısınıyor haliyle, hem görüntü kirliliği olmaması hem de sağa sola temas etmemesi için görseldeki gibi yaptım. Cihazın arkasına geçmeli klipslerden alıp yapıştırdım. Cihazla arada boşluk kalıyor, hiçbir yerle temas yok. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts