Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emrecan Kalaycı yazdı: sarj istasyonu sıkıntı taşra bölgesi Bursa ne kadar taşra olabilir bilemedim ama al koy bagaja 220V şarj aleti köyün bakkalında bile şarj edersin. Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Bursa ne kadar taşra olabilir bilemedim ama al koy bagaja 220V şarj aleti köyün bakkalında bile şarj edersin. Büyükorhan 7-8 saate fulleniyor Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Neden fullemeniz gerekiyor ki? Velev ki fulleyeceksiniz diyelim haftada bir olacak o. Boş buldukca yapıştırın gitsin. Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Neden fullemeniz gerekiyor ki? Velev ki fulleyeceksiniz diyelim haftada bir olacak o. Boş buldukca yapıştırın gitsin. Evet olabilir 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Performans cok aratır,yada gaz pedalına cok bakmanız gerekir (1.2 tsi kullanıyorum) Gerisi zevk meselesi,alinir bence Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Fikri Keleş yazdı: Performans cok aratır,yada gaz pedalına cok bakmanız gerekir (1.2 tsi kullanıyorum) Gerisi zevk meselesi,alinir bence Dsg kavrama ilgili ne diyorsunuz ? 2015 öncesi yağ eksiltme varmış motorda sonrasında yok diyorlar Fikri ağabey Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emrecan Kalaycı yazdı: Dsg kavrama ilgili ne diyorsunuz ? 2015 öncesi yağ eksiltme varmış motorda sonrasında yok diyorlar Fikri ağabey Sorunlu diyenler cok ama tamirini yapan cok,bir önceki kullanıcı ve bakimi onemli Tsi motorda zaten yag eksiltme kronik 1 Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 55 dakika önce Yazar Paylaş 55 dakika önce Fikri Keleş yazdı: Sorunlu diyenler cok ama tamirini yapan cok,bir önceki kullanıcı ve bakimi onemli Tsi motorda zaten yag eksiltme kronik Yanımızda yağ taşıyacak akdar eksiltiyormu ? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Emrecan Kalaycı yazdı: Yanımızda yağ taşıyacak akdar eksiltiyormu ? Yok ama iki bakım arasi 1 lt gibi dusune biliriz Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 16 dakika önce Yazar Paylaş 16 dakika önce Fikri Keleş yazdı: Yok ama iki bakım arasi 1 lt gibi dusune biliriz Çok sorun teşkiletmez diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts