Murat Azalma 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yaklaşık 3 yıldır Çekmeköyden Reşadiye isimli gişelerden girip ara sıra Alemdağ gişelerinden çıkmak kaydı ile kuzey marmara otoyolu kullanıyorum. Bazen şile paşaköy yolundan gitmek için bu gişeden ( Alemdağ) çıkıyorum. şu son haftaya kadar , aşağı resmini de atacağım güzergah için 55 TL alıyordu. 1 haftada 2 kere çıkış yaptım ve 105 TL aldı. aradığımda "KÖPRÜ PARASI DA " alındığı söylendi. Sitelerinde de aynı şey yazıyor. Benim köprü ile ( YSS Köprüsü) alakam yok. giriş Anadolu yakası Çekmeköy , yön Anadolu yönü. işin içinden çıkamadım. bana mı saçma geliyor yoksa gerçekten öyle mi bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce O uyarıyı varsayılan heryere koymuşlar. Başka herhangi 2 tane gişe seçin ona da aynı uyarıyı veriyor. Ücretlere zam gelmiş olabilir. https://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionDocuments/KGMdocuments/Otoyollar/OtoyolKopruUcret/2026Gecis_Ucret/13-YSSKuzeyCevreYolu.pdf Yorum bağlantısı
Murat Azalma 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: O uyarıyı varsayılan heryere koymuşlar. Başka herhangi 2 tane gişe seçin ona da aynı uyarıyı veriyor. Ücretlere zam gelmiş olabilir. https://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionDocuments/KGMdocuments/Otoyollar/OtoyolKopruUcret/2026Gecis_Ucret/13-YSSKuzeyCevreYolu.pdf Çok mantıksız ama , kullanılmayan köprü için hem hazine hemde ben neden ödeme yapıyorum anlamış değilim. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Murat Azalma yazdı: Çok mantıksız ama , kullanılmayan köprü için hem hazine hemde ben neden ödeme yapıyorum anlamış değilim. PDF e bakarsanız orada öyle bir şey yok zaten yazılımcının hatası siteyi kodlarken uğraşmamış heryere aynı uyarıyı basıp geçmiş. Yorum bağlantısı
Murat Azalma 27 dakika önce Yazar Paylaş 27 dakika önce Harun Kocaçalışkan yazdı: PDF e bakarsanız orada öyle bir şey yok zaten yazılımcının hatası siteyi kodlarken uğraşmamış heryere aynı uyarıyı basıp geçmiş. Evet PDF üzerindeki şemaya göre 105 ama daha önce yani 1 ay önce 55 TL idi. ne sebeple böyle bir zam gelmiş ve açıklamasına her yerde böyle yazmışlar anlamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts