H.Cenk Bayrakçı 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Isparta ekibi olarak bir araya geliyoruz. Tarih 20.08.2026, yer "Baha'nın babasının evin dibi". Bakalım kimler gelecek? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Bu kadar erken söylerseniz unutulur ama 15 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bu kadar erken söylerseniz unutulur ama Belli ki dışarıdan katılım istenmiyor 10 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Şimdi yola çıksam, google 7 saat diyor, 4,5 saatte ordayım. Yaz(ma) beni. 1 7 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Dışarıdan katılım istenmediğine göre konuşulacak konular gizli demekki. Biz de gelmeyiz 😂 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Ya biz aslında toplanıp sonradan fotoğraf koyuyoruz, öyle de olmuyor. 2-3 gündür yazayım dedim, olmadı. Yakın yerlerden gelecekseniz bekleriz. 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ya biz aslında toplanıp sonradan fotoğraf koyuyoruz, öyle de olmuyor. 2-3 gündür yazayım dedim, olmadı. Yakın yerlerden gelecekseniz bekleriz. Hem haftaiçi hem akşam hem de son dk söylenmiş. Sınırlı bir ekip için özel ayarlanmış bence 😂 Araştırılıp, aydınlatılması gerekir 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Hem haftaiçi hem akşam hem de son dk söylenmiş. Sınırlı bir ekip için özel ayarlanmış bence 😂 Aynısını biz de yapıyöhöööh. Öhöm. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Isparta ekibi olarak bir araya geliyoruz. Tarih 20.08.2026, yer "Baha'nın babasının evin dibi". Bakalım kimler gelecek? Günlük KHK gibi olmuş bu. Sadece önceden haberi olanlar katılabilecek galiba 7 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Akşam müsaitim o yüzden katılamayacağım hocam ben 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 4 saat önce Paylaş 4 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Isparta ekibi olarak bir araya geliyoruz. Tarih 20.08.2026, yer Hook Cafe. Bakalım kimler gelecek? Hocam ısparta demişken Gül Atölyesinin ürünleri nasıl bilginiz varmı 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Hocam ısparta demişken Gül Atölyesinin ürünleri nasıl bilginiz varmı Pek bilgim olmamakla beraber, sanki kendi ürünlerini değil de Isparta'daki başka yerli ürünlerini satıyorlar. Yani başka markaları. Kendi markası var mı emin değilim. Çok bilindik bir mağaza değil gibi. Diğer arkadaşlar ne der acaba? Ü.Emre Kartal yazdı: Araştırılıp, aydınlatılması gerekir Sen Isparta'ya gel aydınlatırız. Bu saatten sonra dönmeyiz. 1 1 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Saatte yok hocam belki gelirdik diyeceğim ama biraz işler yoğun bakalım sonrakine 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 dakika önce Yazar Paylaş 18 dakika önce Soldan sağa Engin, Özdemir, ben, Hasan hocam. Tahir ve Şahin Efe’nin son anda işi çıktı. Diğer arkadaşlar gelemeyeceklerini söylemişti zaten. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts