H.Cenk Bayrakçı 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Isparta ekibi olarak bir araya geliyoruz. Tarih 20.08.2026, yer "Baha'nın babasının evin dibi". Bakalım kimler gelecek? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Bu kadar erken söylerseniz unutulur ama 1 15 Yorum bağlantısı
İsa Acar 20 saat önce Paylaş 20 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bu kadar erken söylerseniz unutulur ama Belli ki dışarıdan katılım istenmiyor 1 10 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Şimdi yola çıksam, google 7 saat diyor, 4,5 saatte ordayım. Yaz(ma) beni. 2 7 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Dışarıdan katılım istenmediğine göre konuşulacak konular gizli demekki. Biz de gelmeyiz 😂 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Ya biz aslında toplanıp sonradan fotoğraf koyuyoruz, öyle de olmuyor. 2-3 gündür yazayım dedim, olmadı. Yakın yerlerden gelecekseniz bekleriz. 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 19 saat önce Paylaş 19 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ya biz aslında toplanıp sonradan fotoğraf koyuyoruz, öyle de olmuyor. 2-3 gündür yazayım dedim, olmadı. Yakın yerlerden gelecekseniz bekleriz. Hem haftaiçi hem akşam hem de son dk söylenmiş. Sınırlı bir ekip için özel ayarlanmış bence 😂 Araştırılıp, aydınlatılması gerekir 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Hem haftaiçi hem akşam hem de son dk söylenmiş. Sınırlı bir ekip için özel ayarlanmış bence 😂 Aynısını biz de yapıyöhöööh. Öhöm. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Isparta ekibi olarak bir araya geliyoruz. Tarih 20.08.2026, yer "Baha'nın babasının evin dibi". Bakalım kimler gelecek? Günlük KHK gibi olmuş bu. Sadece önceden haberi olanlar katılabilecek galiba 7 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Akşam müsaitim o yüzden katılamayacağım hocam ben 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 16 saat önce Paylaş 16 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Isparta ekibi olarak bir araya geliyoruz. Tarih 20.08.2026, yer Hook Cafe. Bakalım kimler gelecek? Hocam ısparta demişken Gül Atölyesinin ürünleri nasıl bilginiz varmı 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Hocam ısparta demişken Gül Atölyesinin ürünleri nasıl bilginiz varmı Pek bilgim olmamakla beraber, sanki kendi ürünlerini değil de Isparta'daki başka yerli ürünlerini satıyorlar. Yani başka markaları. Kendi markası var mı emin değilim. Çok bilindik bir mağaza değil gibi. Diğer arkadaşlar ne der acaba? Ü.Emre Kartal yazdı: Araştırılıp, aydınlatılması gerekir Sen Isparta'ya gel aydınlatırız. Bu saatten sonra dönmeyiz. 1 1 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Saatte yok hocam belki gelirdik diyeceğim ama biraz işler yoğun bakalım sonrakine 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Soldan sağa Engin, Özdemir, ben, Hasan hocam. Tahir ve Şahin Efe’nin son anda işi çıktı. Diğer arkadaşlar gelemeyeceklerini söylemişti zaten. 7 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bu kel de her masada var maşallah. nasılda kasılmış dokuz keçili kürt ağası gibi askjhdgakjhsg Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: Bu kel de her masada var maşallah. nasılda kasılmış dokuz keçili kürt ağası gibi askjhdgakjhsg ulen masadaki tek kel benim, fesatlanma senle olan mini toplantımızı da atacağım şimdi 🙃 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Özdemir Deniz yazdı: ulen masadaki tek kel benim, fesatlanma senle olan mini toplantımızı da atacağım şimdi 🙃 Okuduğunu da anlayamıyon artık, yaşlandın iyice Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: Okuduğunu da anlayamıyon artık, yaşlandın iyice harbi kocadim ben ya Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce ankaradan ısparta yakın belki ankaradan gelen olur diye de düşünen de olmamış Yorum bağlantısı
Mertol Kip 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Özdemir Deniz yazdı: harbi kocadim ben ya Hep kel olduğun için farkedilmiyor pampa Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Toplantı toplantıdır abi, kaç kişi olduğu çok önemli değil. Harika olmuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts