H.Cenk Bayrakçı 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Isparta ekibi olarak bir araya geliyoruz. Tarih 20.08.2026, yer Hook Cafe. Bakalım kimler gelecek? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bu kadar erken söylerseniz unutulur ama 12 Yorum bağlantısı
İsa Acar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bu kadar erken söylerseniz unutulur ama Belli ki dışarıdan katılım istenmiyor 8 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Şimdi yola çıksam, google 7 saat diyor, 4,5 saatte ordayım. Yaz(ma) beni. 7 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Dışarıdan katılım istenmediğine göre konuşulacak konular gizli demekki. Biz de gelmeyiz 😂 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ya biz aslında toplanıp sonradan fotoğraf koyuyoruz, öyle de olmuyor. 2-3 gündür yazayım dedim, olmadı. Yakın yerlerden gelecekseniz bekleriz. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ya biz aslında toplanıp sonradan fotoğraf koyuyoruz, öyle de olmuyor. 2-3 gündür yazayım dedim, olmadı. Yakın yerlerden gelecekseniz bekleriz. Hem haftaiçi hem akşam hem de son dk söylenmiş. Sınırlı bir ekip için özel ayarlanmış bence 😂 Araştırılıp, aydınlatılması gerekir 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Hem haftaiçi hem akşam hem de son dk söylenmiş. Sınırlı bir ekip için özel ayarlanmış bence 😂 Aynısını biz de yapıyöhöööh. Öhöm. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Isparta ekibi olarak bir araya geliyoruz. Tarih 20.08.2026, yer Hook Cafe. Bakalım kimler gelecek? Günlük KHK gibi olmuş bu. Sadece önceden haberi olanlar katılabilecek galiba 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Akşam müsaitim o yüzden katılamayacağım hocam ben Yorum bağlantısı
Recommended Posts