Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bu cihaz tek yuvada 32 gb ddr4 3200 mhz destekliyor 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce dell den sistem görüntüsü ile hiç uğraşma , satılan toplu lisans keylerinden birini satınal ve temiz bir yükleme yap. Dell den yükleyince sürekli güncelleme geliyor ancak o sürümün en son windows versiyonuna desteği yoksa yükseltmiyor, zorlayınca çöküyor. temiz kurulumdan sonra dell command update yükleyip sistemi güncelllersin. ek bilgi, bios pili bittiyse değiştirin , saat tarih doğru değilse windows kurdurmuyor meret. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim. Temiz bir window 11 sürümü kurdum. Sani ve Ali hocam sizlere ekstra çok çok teşekkür ederim. Ali Darbaz yazdı: Bu cihaz tek yuvada 32 gb ddr4 3200 mhz destekliyor Ali bu bilgi harika oldu. Lenovo v15 g2 itl ile aynı rami kullanıyormuş. Şimdi lenovodan 32 gb rami söküp buna takacağım 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim. Temiz bir window 11 sürümü kurdum. Sani ve Ali hocam sizlere ekstra çok çok teşekkür ederim. Ali bu bilgi harika oldu. Lenovo v15 g2 itl ile aynı rami kullanıyormuş. Şimdi lenovodan 32 gb rami söküp buna takacağım Arka kağaı açmak garanti dışı değil. Kırma yeter Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 51 dakika önce Yazar Paylaş 51 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Arka kağaı açmak garanti dışı değil. Kırma yeter Olmadı. Frekansları tutmadı heralde. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Fatih Sarıkaya yazdı: Olmadı. Frekansları tutmadı heralde. bataryayı sökererk yaptığını düşünüyorum. anakartı patlatırsın. Ayrıca dell bir cihaza ram taktığında basılır basılmaz açılmaz. bir 2 3 dakika bekletir. sonra açılır. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Kurulum sonrasi dell supportassist kurmayi unutmayin. Tum sürücü guncellemeleri mevcut icinde. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 31 dakika önce Yazar Paylaş 31 dakika önce Ali Darbaz yazdı: bataryayı sökererk yaptığını düşünüyorum. anakartı patlatırsın. Ayrıca dell bir cihaza ram taktığında basılır basılmaz açılmaz. bir 2 3 dakika bekletir. sonra açılır. Bataryayı sökmedim. Servis moduna da almadım. Dell arka kapağın söküleceği zaman servis moduna alın diyordu. Tekrar dediğin gibi yapayım mı? Normalde ramin uyması lazımdı. Sani Gerşon yazdı: Kurulum sonrasi dell supportassist kurmayi unutmayin. Tum sürücü guncellemeleri mevcut icinde. Biosuda güncellemek isteyecek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Fatih Sarıkaya yazdı: Bataryayı sökmedim. Servis moduna da almadım. Dell arka kapağın söküleceği zaman servis moduna alın diyordu. Tekrar dediğin gibi yapayım mı? Normalde ramin uyması lazımdı. Biosuda güncellemek isteyecek. Servis moduda neymiş, kapağı aç, bataryayı sök, rami tak, bataryayı tak, arka kapak takmadan adaptörüde tak ver enerji, dell ledi uyarı ışıkları yakmıyor ise bir müddet sonra açılır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts