Selçuk Keleş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Aha da buldum, sanıyorum 1991, Bill Gates'den daha daha yakışıklıymışım. Bu 386 DX. Diski 40 MB. Kullan kullan bitmez. Ankara Beşevler, Gazi Ünv. 1996, IDE ve power kablosunu uzatarak diğer PC'ye Win95 kuruyorum, Ankara Tunalıhilmi'de bi yer. O zaman da Reebok tişört giyiyormuşum şimdi de böyle şeyler yapsalar keşke 5.25" leri yanımdan hiç ayırmıyorum , kantinde arkadaşlarla 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 5.25'ler gibi bu hanımefendileri de yanından ayırmasaymışsın keşke. Bizim kaderimiz mi bekarlık 3 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ben teypli pc kuşağındanım. Uzun süre dos komutlarını kullandım. Şimdi azaldı ama yine de kullandığım oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce (düzenlendi) Kahvemi içerken anakart değiştiriyor forum okuyorum.. 33 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Haşmet Güngör yazdı: Ben teypli pc kuşağındanım. Uzun süre dos komutlarını kullandım. Şimdi azaldı ama yine de kullandığım oluyor. Kafa ayarı yapılırdı, Commodore'dan hatırlarım. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Kahvemi içerken anakart değiştiriyor yırumları okuyorum.. Tam içerken hapşırır veya öksürsen. Kahve kokulu bir alet olur. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Selçuk Keleş yazdı: MSDOS 5 'i bunda öğrendim C:\>DIR C:\>CD Windows Yorum bağlantısı
Recommended Posts