Selçuk Keleş 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Aha da buldum, sanıyorum 1991, Bill Gates'den daha daha yakışıklıymışım. Bu 386 DX. Diski 40 MB. Kullan kullan bitmez. Ankara Beşevler, Gazi Ünv. 1996, IDE ve power kablosunu uzatarak diğer PC'ye Win95 kuruyorum, Ankara Tunalıhilmi'de bi yer. O zaman da Reebok tişört giyiyormuşum şimdi de böyle şeyler yapsalar keşke 5.25" leri yanımdan hiç ayırmıyorum , kantinde arkadaşlarla 4 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 saat önce Paylaş 21 saat önce 5.25'ler gibi bu hanımefendileri de yanından ayırmasaymışsın keşke. Bizim kaderimiz mi bekarlık 3 4 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ben teypli pc kuşağındanım. Uzun süre dos komutlarını kullandım. Şimdi azaldı ama yine de kullandığım oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Kahvemi içerken anakart değiştiriyor forum okuyorum.. 18 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Ben teypli pc kuşağındanım. Uzun süre dos komutlarını kullandım. Şimdi azaldı ama yine de kullandığım oluyor. Kafa ayarı yapılırdı, Commodore'dan hatırlarım. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kahvemi içerken anakart değiştiriyor yırumları okuyorum.. Tam içerken hapşırır veya öksürsen. Kahve kokulu bir alet olur. 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Selçuk Keleş yazdı: MSDOS 5 'i bunda öğrendim C:\>DIR C:\>CD Windows 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Haşmet Güngör yazdı: Tam içerken hapşırır veya öksürsen. Kahve kokulu bir alet olur. Şu ana kadar henüz öyle bir şey yaşanmadı. Ama uçak tasarımcısı jet motoru üreticisine savaş başlığı yapımcısına hatta ve hatta silah satıcısına nescafe hazırlattım doğrudur. Savaş uçağı tasarlayan mühendise “ bak her yerde söylerim XX uçağının baş mühendislik kahvemi yaptı diye” abi ayıpsın dedi 17 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Aha da buldum, sanıyorum 1991, Bill Gates'den daha daha yakışıklıymışım. Bu 386 DX. Diski 40 MB. Kullan kullan bitmez. Ankara Beşevler, Gazi Ünv. 1996, IDE ve power kablosunu uzatarak diğer PC'ye Win95 kuruyorum, Ankara Tunalıhilmi'de bi yer. O zaman da Reebok tişört giyiyormuşum şimdi de böyle şeyler yapsalar keşke 5.25" leri yanımdan hiç ayırmıyorum , kantinde arkadaşlarla F blok mu yoksa Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) 10 REM ** BALON GRAFIGI DEMOSU ** 20 VIC = 53248 30 FOR I = 832 TO 895: READ A: POKE I, A: NEXT I 40 POKE VIC + 21, 1: POKE 2040, 13 50 POKE VIC + 1, 100: POKE VIC + 0, 50 60 DX = 1: DY = 1 …….. böyle gidiyordu basic kurs kitabındaki ilk grafik. Bunu commodore 64 de 15 satır yazıp da çalıştırınca ekranda büyük bir balon çıkıyordu , sonraki derslerde de uçan balonlar vardı . Bugün basicten geriye sadece anılar kaldı. 😃 12 saat önce tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Bence sinclair spectrum'dan Vestel Goldstar MSX e geçince uzay mekiğine binmiş gibi olmuştum. Vestel duruyor hala. İşin ilginci hala çalışıyor. Geçen kartuşu takıp river raid oynadım. TV ye bağlamak sıkıntı oldu azıcık sadece. Yeni TV lere RCA pin soket koymamışlar adaptör almak zorunda kaldım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Eskiden sadece TRT1 varken dos öğretirlerdi. Biri söyler biri yazardı Ne zor şeymiştir o zamanlar uçak bilgisayarı yapıp kodlamak. O zamanki insanlar çok zekiymiş. Selçuk abi, yakıyormuşsun gençliğinde zaman ne değiştiriyor adamı. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: F blok mu yoksa Bizim kampüs mesleki eğitim fakültesinindi, harfli blok yoktu. Ali Darbaz yazdı: Kahvemi içerken anakart değiştiriyor forum okuyorum.. Arızalı diski değişelim hemen Sani Gerşon yazdı: 5.25'ler gibi bu hanımefendileri de yanından ayırmasaymışsın keşke. Bizim kaderimiz mi bekarlık Her tercih bi vazgeçiştir Bu galiba öğretmenlik stajı gününden bir kareydi, Balgat'ta teknik liseye haftanın bir gününde staja gidiyorduk. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Selçuk Keleş yazdı: Bizim kampüs mesleki eğitim fakültesinindi, harfli blok yoktu. Arızalı diski değişelim hemen Her tercih bi vazgeçiştir Bu galiba öğretmenlik stajı gününden bir kareydi, Balgat'ta teknik liseye haftanın bir gününde staja gidiyorduk. Sendede ne göz varmış arızalı diski gördü hemen., Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Haşmet Güngör yazdı: Tam içerken hapşırır veya öksürsen. Kahve kokulu bir alet olur. En azından kırk yıl hatırı olur. Ben de win95 sertifikam var diye hava atıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts