Alpay Sumer 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Sadece Flu bir bakış açısından Selam herkese 😃 Tiguolf ile yollarimiz ayrılınca yeni arac arayışlara basladık.. Armudun sapı üzümün çöpü derken ama seceneklerimin aslında cok olmadığını farkettim. Gecici surede hızlı satılabilir bir arac almanın bana daha cok faydalı olacagının farkına acı olsada tekrar vardım 😃 Sonucta zamanla adım adım model, marka yükselecek.. Hepsine cokca minnettar oldugum mod ekibi bol bol otm. vitesli al ugrasma uyarilarini km takintisi ve butceye göre boyasiz temiz pak arac bulamayinca el mecbur deyip dinleyemedim 😔 mecburen manuel biseyler baktim.. Kurumsal firmalarada bi bak dediler.. Tesadüfen ( reklam olmasin diye yazmiyorum ) birinde 96k da temiz bir fluence buldum. 2012 model. Ext edt. paket. pek bisey yok yani donanim olaraak.. sadece tampon boyalı. Ama epey temiz boyasi, icerisi vs.. aracta tek bitane cizik var nerdeyse.. İlk defa dizel ve sedan bir arac aldım.. Bakalım sevebilecekmiyiz.. Pek foto cekmemisim simdi farkettim.. İdarelik olsun.. bunlar.. Konuyu zamanla detaylandırırız.. Haneye hayırlı olsun insallah 🧿 Yorum bağlantısı
Recommended Posts