Alpay Sumer 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sadece Flu bir bakış açısından Selam herkese 😃 Tiguolf ile yollarimiz ayrılınca yeni arac arayışlara basladık.. Armudun sapı üzümün çöpü derken ama seceneklerimin aslında cok olmadığını farkettim. Gecici surede hızlı satılabilir bir arac almanın bana daha cok faydalı olacagının farkına acı olsada tekrar vardım 😃 Sonucta zamanla adım adım model, marka yükselecek.. Hepsine cokca minnettar oldugum mod ekibi bol bol otm. vitesli al ugrasma uyarilarini km takintisi ve butceye göre boyasiz temiz pak arac bulamayinca el mecbur deyip dinleyemedim 😔 mecburen manuel biseyler baktim.. Kurumsal firmalarada bi bak dediler.. Tesadüfen ( reklam olmasin diye yazmiyorum ) birinde 96k da temiz bir fluence buldum. 2012 model. Ext edt. paket. pek bisey yok yani donanim olaraak.. sadece tampon boyalı. Ama epey temiz boyasi, icerisi vs.. aracta tek bitane cizik var nerdeyse.. İlk defa dizel ve sedan bir arac aldım.. Bakalım sevebilecekmiyiz.. Pek foto cekmemisim simdi farkettim.. İdarelik olsun.. bunlar.. Konuyu zamanla detaylandırırız.. Haneye hayırlı olsun insallah 🧿 7 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Flu kırmızı çizgimdir. 2 farklı modelini kullandım sattım. Geniş ferah ekonomik bagaj büyük. Daha ne olsun , tam arabadır. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) İlk mesaj benden olsun. Güle güle kullan kardeşim. Edit: @Murat Azalma benden önce davranmış.😄 2 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İnan Çınar yazdı: İlk mesaj benden olsun. Güle güle kullan kardeşim. Edit: @Murat Azalma benden önce davranmış.😄 Cok tesekkürler amin. Hep beraber insallah. Murat Azalma yazdı: Flu kırmızı çizgimdir. 2 farklı modelini kullandım sattım. Geniş ferah ekonomik bagaj büyük. Daha ne olsun , tam arabadır. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile. Cok genis, hep hb. arac kullandık bu iyi geldi o yönüyle.. Cok sagol var olasin 😉 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Tiguan inşallah hayırlı bir iş için gitmiştir 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun .İyi günlerde kullanın . flu. tam bir f/p arabadır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Firma ile ilgili ipuçları bırakmışsınız bize Ön kapıları açarken sonuna kadar açamamanızı tavsiye ederim. Gergilerin ayak kısmının bağlandığı sac bölüm zayıf kopabiliyor. Flularda kronikmiş. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun Tiguan inşallah hayırlı bir iş için gitmiştir Tesekkürler Ali. Evet Hayirli işe gitmisti. Haşmet Güngör yazdı: Hayırlı olsun .İyi günlerde kullanın . flu. tam bir f/p arabadır. Sagol Dedemmm 😍 Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Firma ile ilgili ipuçları bırakmışsınız bize Ön kapıları açarken sonuna kadar açamamanızı tavsiye ederim. Gergilerin ayak kısmının bağlandığı sac bölüm zayıf kopabiliyor. Flularda kronikmiş. Okadar mı diyosun 😃 Korkutma yaw 😆 İs cıkarmasin basimiza camdan girelim bir süre 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alpay Sumer yazdı: Korkutma yaw Kapı direğinde , gergiyi tutan yer zayıf kalıyor ve orayı çatlatıp kırıyor. . Gergi sökülüyor , bir parça lama-sac parçası direğe vidalanıyor. Gergi bu parçaya takılıyor. Sorun kronik fakat çözümü kolay. olası arızalarda yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım. 2 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Masallah nadir kalanlardan olmuş, saglikli gunlerde kazasiz belasiz hizmet etsin. 🧿 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alpay Sumer yazdı: İs cıkarmasin basimiza camdan girelim bir süre Benden dimesi. Yasal uyarıyı yaptım. Sonra dayısonla çözmeye çalışırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Hayırlı olsun gözün aydın. Tansuya söyleyelim LPG ye zam haberini benim Opel konusunda yapıyordu, mazota zammı burdan yapsın 😁 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 dakika önce Yazar Paylaş 20 dakika önce Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun gözün aydın. Tansuya söyleyelim LPG ye zam haberini benim Opel konusunda yapıyordu, mazota zammı burdan yapsın 😁 Ekranda 4 hane bisey var.. sanirim menzil bu 😆 İlk defa mazotlu aldık iki dakka durun yaa 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 dakika önce Yazar Paylaş 13 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Masallah nadir kalanlardan olmuş, saglikli gunlerde kazasiz belasiz hizmet etsin. 🧿 Valla gercekten cok temiz denk geldi. Koltuklar falan nokta bisey bulamadim 😆 Ü.Emre Kartal yazdı: Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanın. Sagolasin. Hep beraber insallah Mehmet Yeter yazdı: Benden dimesi. Yasal uyarıyı yaptım. Sonra dayısonla çözmeye çalışırsınız. Aklımda 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Alpay Sumer yazdı: Valla gercekten cok temiz denk geldi. Koltuklar falan nokta bisey bulamadim 😆 Opelden beri tanidigim icin siz bulamadiysaniz yoktur emin olun Yorum bağlantısı
Recommended Posts