İnan Çınar 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Fiesta ile c maxın depoları fullesem ikisi toplam 1490 km gitmiyor ya😳 Flu mu alsam napsam? Kaç para ulen bir flu? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 50 dakika önce Yazar Paylaş 50 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: sıfır alıp uzun yola çıkmıştım 850 km sonra yakıt ibresi bozuk diye yine yakıt almıştım, bozuk değilmiş İki dis yakit vardi kalan yol miktarını gorunce dedim herhalde akü sök tak canlandırma falan yaptılar ondan sacmaladi dedim ama sacmalamiyormus gayet ciddiymis 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Alpay Sumer yazdı: İki dis yakit vardi kalan yol miktarını gorunce dedim herhalde akü sök tak canlandırma falan yaptılar ondan sacmaladi dedim ama sacmalamiyormus gayet ciddiymis lakin bagajı yüklerken ben bir hata yapmıştım ilk gün: bagajı fulleyince kapatamadım, menteşe dizaynı o an dikkatimi çekmişti. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Videosu geldi bir tane boncuk gamzesi var baska noktasi yok 😁 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Acayip bir arabadır bastıkça gider, az yakar ama dikkat et çok sağlam bir araba değildir, sakin kullan lütfen. Hayırlı olsun hemi jantları da güzelmiş bunun yeni fark ettim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Şimdi Paylaş Şimdi Alpay Sumer yazdı: Sana ugrayamadan gitmek hosuma gitmedi ama bu seferlik boyle olsun 🫤 yol yakın olsa göndermezdim de sana kıyamadım bu seferlik Yorum bağlantısı
Recommended Posts