İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fiesta ile c maxın depoları fullesem ikisi toplam 1490 km gitmiyor ya😳 Flu mu alsam napsam? Kaç para ulen bir flu? 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sıfır alıp uzun yola çıkmıştım 850 km sonra yakıt ibresi bozuk diye yine yakıt almıştım, bozuk değilmiş İki dis yakit vardi kalan yol miktarını gorunce dedim herhalde akü sök tak canlandırma falan yaptılar ondan sacmaladi dedim ama sacmalamiyormus gayet ciddiymis 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alpay Sumer yazdı: İki dis yakit vardi kalan yol miktarını gorunce dedim herhalde akü sök tak canlandırma falan yaptılar ondan sacmaladi dedim ama sacmalamiyormus gayet ciddiymis lakin bagajı yüklerken ben bir hata yapmıştım ilk gün: bagajı fulleyince kapatamadım, menteşe dizaynı o an dikkatimi çekmişti. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Videosu geldi bir tane boncuk gamzesi var baska noktasi yok 😁 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Acayip bir arabadır bastıkça gider, az yakar ama dikkat et çok sağlam bir araba değildir, sakin kullan lütfen. Hayırlı olsun hemi jantları da güzelmiş bunun yeni fark ettim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alpay Sumer yazdı: Sana ugrayamadan gitmek hosuma gitmedi ama bu seferlik boyle olsun 🫤 yol yakın olsa göndermezdim de sana kıyamadım bu seferlik Emre Şimşek yazdı: jantları da güzelmiş bunun hakket ne güzel jantlar öyle maşallah Yorum bağlantısı
Murat Sahın 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanılsın inşallah. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Hayırlı olsun abi Kapı direk çatlamasına karşı internette satılan ufak parçalar var ondan al mutlaka Gösterge için beni bi ara arayıverde anlatayım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts